Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

0489. Ανάποδα Και Ολίγα

Ξεκινώ ανάποδα. Από το τραγούδι. Bonnie RaittThing Called Love”. Η γνωστή ιστορία. Τραγούδι αγαπημένο από την εποχή του βινιλίου που το αποκτάς, και το διαχειρίζεσαι, και σε ηλεκτρονική μορφή. Έχουν τα καλά τους τα mp3, έχουν και τα άσχημά τους. 

Πλέον υπάρχει μια ολόκληρη γενιά ακροατών που αγνοεί τι σημαίνει και τι είναι Hi-Fi. Μουσική από τον Η/Υ, το DVD Player του σαλονιού, το κινητό ή, στην καλύτερη περίπτωση, από συσκευές αναπαραγωγής mp3. Και το μπάσο, η στερεοφωνική εικόνα, ο όγκος της μουσικής, τα ηχοχρώματα; Ψιλά γράμματα. Εύκολα, γρήγορα, φθηνά. Όλα τα άλλα “είναι ατμός”. Ας είναι και έτσι.

Δύσκολες οι τελευταίες ημέρες σε επίπεδο λεπτομερειών. Κούραση, τρέξιμο, άγχος. Όλα περνάνε, όλα θα περάσουν. Εύκολα ή δύσκολα. Μένει ένας εαυτός να αναρωτιέται που είναι το λάθος και που κρύβεται η ευτυχία. Ας μένει! Και συνηθισμένος και εκπαιδευμένος είναι. 

Μεγάλη μέρα η σημερινή. Με όλη της ψυχής μου τη δύναμη, και στο μέτρο που οι Θεοί υπάρχουν και ακούνε, διάπυρες ευχές για υγεία, δύναμη, τύχη και ευτυχία. 


27/06/2008

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα!

    Ευχαριστώ πολύ.

    Καλό ΠΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάω τη συζήτηση περί Hi-Fi λίγο πιο μακρια? Σε μηχανήματα υπέροχα μιας άλλης εποχής? Με ήχο κρυστάλλινο, βαθύ, ζωντανό? Οχι κατ' ανάγκη "λαμπάτα", αλλά τουλάχιστον .... σιδερένια, όχι πλαστικά (BPC που λένε οι Αμερικάνοι συν-τρελλαμένοι: Black Plastic Crap!). Συλλέκτης και συντηρητής (και φυσικά ακροατής) των πρώτων, πολέμιος των τελευταίων, γαρ!
    Χίλιες ευχές για ό,τι καλύτερο. Σήμερα και πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς χρειάζεστε θετική ενέργεια. Ευχές λοιπόν για ό,τι εσείς νομίζετε καλύτερο!
    "η"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις μικρές στιγμές κρύβεται η ευτυχία. Κλισέ αλλά αληθές.
    Αφήνω θετική ενέργεια και γιά να δυναμώσουν οι ευχές σου αλλά και γιά όλα.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό βράδυ και καλύτερο ξημέρωμα Αειποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι σε όλα όσα συμβαίνουν να υπάρχει ένας σκοπός και ειδικά αυτός που είναι για το καλύτερό μας. Μακάρι και καλή Κυριακή Αείποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ:

    Όλοι οι παλιοί εμείς είμαστε κολλημένοι με τα μηχανήματα μας. Οι νέοι είναι αλλιώς και . . . ευτυχώς! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. . .

    “η”:

    Ευχαριστώ! Μοιάζει να λειτουργεί. . .

    ellinida:

    Ευχαριστώ πολύ και πάλι και για όλα.

    Orelia:

    Ευχαριστώ πολύχ2 για το ενδιαφέρον και τις ευχές. Βοηθάνε και τα δύο πολύ.

    ViSta:

    Γίνεται, τελικώς, ότι είναι να γίνει. Παρακολουθώ, αγωνίζομαι, συμπαραστέκομαι, ελπίζω. Ευχαριστώ πολύ.

    Καλό, χαρούμενο, απόγευμα
    Κυριακής σε όλες και στον Σ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή