Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

0370. Ω! Τι Αποτέλεσμα!

Οι εκλογές τελείωσαν. Το ευρωμπάσκετ τελείωσε και ήρθαμε τέταρτοι. Τι θέση θα καταλάβουμε με τις εκλογές και το αποτέλεσμα τους αγνοώ. Φοβούμαι όμως ότι δεν θα είναι και τόσο καλή. Αλλαγή άνευ αλλαγής, θα έλεγα. Τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις, θαρρώ, θα δούμε και πάλι. Όπως κι εχθές, ημέρα των εκλογών, στα τηλεοπτικά κανάλια. Οι ίδιοι και οι ίδιοι με τις ίδιες απόψεις, τα ίδια επιχειρήματα, τα ίδια, ξύλινα, λόγια. Πλήξη και ανία.

Την έλαβε, λοιπόν, ο κ. Κώστας μας την “ξεκάθαρη” εντολή, όπως λέει και ίσως και να το πιστεύει, από τον λαό και θα αυτώσει, πλέον και πάλι, τα αυτά. Θα κάνει rotation [sic και μπασκετικό] στους υπουργούς, θα τοποθετήσει διοικητές, προέδρους και παρατρεχάμενους, θα κρατήσει, ως συνήθως, ισορροπίες και όλα καλά και όλα ωραία.

Άϊντε και εις άλλα με υγεία! Θα έχουμε πάλι “θα” και υποσχέσεις και όλα τα σχετικά της υψηλής πολιτικής. Υποθέτω ότι λόγω των συνθηκών θα μας ζητηθεί να κάνουμε, και πάλι, μια μικρή υπομονή, δέκα – είκοσι χρόνια το πολύ, μέχρι να ορθοποδήσουμε και να γίνουμε, επιτέλους, Ευρωπαίοι με τα όλα μας και σε όλα μας.

Καλή καρδιά. Την έδωσε ο λαός, την εντολή, τελείωσε! Έχουμε καπετάνιο, έχουμε καράβι, έχουμε και θάλασσα. Απ’ όλα έχουμε και μπράβο μας! Έχουμε και εμπειρία σ’ αυτά, τα υψηλής πολιτικής του Ελλαδικού κράτους, και συνεπώς: Χαράς Ευαγγέλια!

Θα μερεμετίσουμε πάλι, κομματάκι, την παιδεία. Θα ισιώσουμε για πολλοστή φορά το, ήδη δίκαιο φυσικά, φορολογικό σύστημα. Θα πατάξουμε την φοροδιαφυγή και την εξαδέλφη της την εισφοροδιαφυγή. Θα παραγγείλουμε τα αεροπλάνα, τα καράβια και τα τανκ μας. Όλα θα τα [ξανα]φτιάξουμε. Όλα θα τα κάνουμε. Ωραία και κομματικοποιημένα! Εεεε μπαρντόν! Νοικοκυρεμένα ήθελα να γράψω.

Και μαζί, πάντοτε και όπως το είπε και το έγραψε στις αφίσες του, με τον Κώστα θα προχωράμε μπροστά. Αμέ! Εμείς κι αυτός. Θα σκίσουμε! Δεν το συζητώ. . . 


Ακούμε τα παιδιά της Κακής Παρέας να τραγουδάνε “Δεν Μπορώ Να Έχω Αρκετή” [Από την Αγάπη Σου]. Μήπως θα μπορούσα να έχω κομματάκι παραπάνω;


17/09/2007

3 σχόλια:

  1. Sketi apogoitevsi ta apotelesmata ton eklogon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. propetis:

    [Υποθέτω ότι] υπάρχουν και χειρότερα. . .

    βασιλική:

    Να είσαστε καλά που με θυμόσαστε και μου, με τον τρόπο σας, χαμογελάτε. . .

    Καλό Βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή