Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

0650. Εβραβεύθημεν!

Η Κατερίνα, ante portas βεβαίως, έκανε την αρχή. Μου χάρισε μια τιμητική διάκριση διαδικτυακής φιλίας στην εγγραφή της “Σατιρικά, διακρίσεις φιλίας και άλλα” την 5/6/2009. Διάκριση για την οποία την ευχαρίστησα αλλά δεν έπραξα τα τυπικά και δέοντα. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να επανορθώσω, στο μέτρο του δυνατού. Το έπραξα.


Προχθές με τίμησε η “violets with wind above them” με την εγγραφή της “ένα αξιόλογο μπλοκ”. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Βεβαίως και αποδέχτηκα την τιμή και βεβαίως την ευχαρίστησα. Ξαφνίστηκα, και της το έγραψα, από το γεγονός ότι παρακολουθεί το e-ημερολόγιο μου από το 2006. Χάρηκα πολύ, και δεν της το έγραψα, που οι μουσικές επιλογές μου μοιάζει να την αγγίζουν. Πραγματικά μοχθώ για τις επιλογές αυτές και το να τις εκτιμούν και, πλην εμού, άλλοι πραγματικά με ενθαρρύνει να συνεχίσω.


Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν σε δύσκολη εποχή. Έχω σχολιάσει σχετικά εδώ και εδώ. Δε χρειάζεται, και δεν έχω, να προσθέσω κάτι άλλο. Δε μένει παρά να ευχαριστήσω, και από αυτή τη θέση, τις δύο κυρίες για την τιμή που μου έκαναν, να επιλέξω ένα τραγούδι, να τους το αφιερώσω, και να ανεβάσω τραγούδι και εγγραφή.

Να είσαστε όλες / όλοι Καλά!


Henry Mancini - Love Theme From 'Romeo And Juliet'.


08/07/2009

6 σχόλια:

  1. Εγώ θα σου δώσω το βραβείο καλύτερης φετινής πρότασης για αγορά βιβλίου. Το διάβασα καλέ μου Αείποτέ και έμεινα άφωνη.
    Χίλια ευχαριστώ και από εδώ.

    Καλό Σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πολύ. Απορώ που ένα κορίτσι, όπως εσείς, δε γνώριζε μια συγγραφέα, όπως η Ζατέλη. Διαβάστε και τα υπόλοιπα. Είναι απλώς μ α γ ι κ ά! Και, είδατε, σας ταιριάζουν!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε αείποτε, καλή σας μέρα!
    Συγγνωμη για την καθυστερηση αυτης της απάντησης, αλλά απουσίαζα σε ένα ολιγοήμερο ταξίδι.
    Καταρχήν το "Love Theme from Romeo and Juliet" ειναι πολύ αγαπημένο και σας ευχαριστώ!
    :)
    Τα συγκεκριμενα ποστ στα οποία παραπέμπετε , εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τη στάση σας απέναντι στο ιστολογείν, στάση με την οποία με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνη.
    Τουτα εδω τα ιστολογια, ειναι ένα παράθυρο στον κόσμο. Ένα ωραίο παράθυρο. Σιγουρα καποιες στιγμές θα θαυμάσουμε ξενες γραφές. Θα τις ζηλέψουμε. Μπορει να αισθανθούμε και μόνοι κάποιες άλλες.
    Αλλά είναι κύρια δική μας ανάγκη να εκφραστούμε προς τα έξω. Ας το κανουμε οσο καλυτερα γινεται, οπως υποδεικνυετε.Και ο καθεις έχει τον τρόπο του.
    Ο κύριος λόγος που ήθελα να απονειμω αυτην την τιμητικη διακριση (που φοβομουν οτι μπορει και να ψιλοπαρεξηγουνταν) ήταν γιατι ιστολόγια σαν το δικό σας ήταν από τα πρωτα που χάραξαν έναν ποιοτικό δρόμο σ' αυτο που ονομάζεται blogging. Σημερα υπαρχουν πληθος ιστολογιων. Πολλά απο αυτα αναπαραγουν ακριβως τις ιδιες σκέψεις , συναισθηματα, προβληματισμούς με όσα εσεις και άλλοι παλιοι ιστολογοι εχουν κατα καιρους διατυπώσει.
    Μονο που δεν το γνωριζουν.Και θεωρουν και τους εαυτους πρωτότυπους :)
    Τελος παντων θα μπορουσα να μακρυγορω με τις ωρες πάνω σε αυτο το θεμα :)

    Πάντως δεν ειναι μονο οσα γραφετε και ο τροπος σας, που εκτιμω. Δεν ειναι μονο οι μουσικες επιλογες σας και η γνωση σας περι αυτων που θαυμαζω...ίσως πιο πολυ απ'όλα να ειναι το ηθος σας

    Καλη σας Κυριακή!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα ( :) ), για την αντιμετώπιση, για όλα! Εύχομαι μόνο, και ελπίζω, να είμαι αντάξιος της εικόνας που έχετε σχηματίσει για το άτομό μου. Διακρίσεις που δίνονται με τέτοια ευγένεια και αβρότητα ψυχής δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν ευμενώς δεκτές και να μην τιμήσουν τον αποδέκτη τους.

    Να είσαστε Καλά, να Ευτυχείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσθε αξιαγάπητος, πραγματικός φίλος στο διαδίκτυο!
    Εύχομαι πάντα να διακρίνεσθε!!
    (Μήπως να σας δώσουμε και βραβείο μουσικών επιλογών;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ για την αντιμετώπιση και τις ευχές. Για τις μουσικές επιλογές του παρόντος μοχθώ πραγματικά. . .

    Καλό Αύγουστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή