Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

0494. Ανέμπνευστος

Δίχως μολύβι και χαρτί, δίχως πληκτρολόγιο. Ανάσκελα στο κρεβάτι να λέω “κάτι πρέπει να ανεβάσω αύριο”. Με νίκησε η κούραση της μέρας. Με πήρε ο ύπνος και δεν είχα βρει τίποτα. Ξύπνησα. Ξεκίνησα. Στη διαδρομή, Α29 – Σ56, πάλι το σκεφτόμουνα. Τίποτα. Ούτε μια μικρή σπιθίτσα, ούτε ένα περιστατικό να το αρπάξω και να σκαρώσω μια ιστορία. Ευτυχώς που η ζήση μου δεν εξαρτάται απ’ αυτό. Θα είχα πεινάσει. Ανέμπνευστος, με τη ζέστη να πολιορκεί και με ένα απόσπασμα τραγουδιού να έχει κολλήσει, από εχθές, στο μυαλό μου. “Stop! Are you ready or not;” και άλλο τίποτα. Έχω το ρυθμό, δεν έχω τον τίτλο του τραγουδιού και του ερμηνευτή το όνομα. Σκαλίζω τη μνήμη, προσπαθώ να θυμηθώ και αδυνατώ. Θα βάλλω τη φράση στο Google και ελπίζω να γίνει ένα μικρό θαύμα! Και η σημερινή μέρα προβλέπεται δύσκολη και ήδη σπατάλησα 18 λεπτά ωφέλιμου χρόνου. Τα κεφάλια μέσα!

Καλή σας μέρα ευγενικοί αναγνώστες!


“Μωρό Μου Φάλτσο” – Μιχάλης Ρακιντζής. Αμέ!


09/07/2008

7 σχόλια:

  1. καλη σας ημερα ευγενικε χρονογραφε!
    αμε!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με, γενικώς, σκλαβώνετε!

    ΚαληΗμέρα και πάλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα :))
    μου φτιάξατε τη διάθεση με το "αμέ"
    να'στε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω την εντύπωση πως κάποιες στιγμές είναι τόσο γεμάτες σε συμβάντα, ή τα συμβάντα είναι τόσο έντονα στην καθημερινότητά μας που δεν αφήνουν χώρο για άλλες σκέψεις περί blogging.... Ωραίο το τραγούδι, ευχαριστώ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λίνα:

    Χαίρομαι που σας την διάθεση έφτιαξα!
    Καλημέρα! :))

    ViSta:

    Έτσι είναι κάποιες φορές. Το δύσκολο είναι όταν το ημερολόγιο (σου) ενσωματώνεται στην καθημερινότητα (σου). Χαίρομαι που σας άρεσε το τραγούδι.
    Καλημέρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κερσορας ανελεητου χρονου...
    βοηθειας αναζητηση επιτρεπομενη που και, ισως καποιες φορες, να επιβαλλεται..

    -το ποσο φαλτση ειμαι σκεφτηκα παντως και γελασα!-
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα,

    Χμ! Και που και πώς να κανείς ζητήσει βοήθεια στους άχαρους καιρούς μας; Το τραγούδι του Ρακιντζή παλιό και "χαριτωμένο". Η κατάσταση δύσκολη και πάλι. Από τα ξημερώματα η κ. Ευτυχία σε μονάδα "εντατικής φροντίδας". . .
    Ο Θεός βοηθός.

    Υγίαινε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή