Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

1187. Ford Mustang Fastback & McLaren 720s

Το έγραψα στην εγγραφή της προηγούμενης Κυριακής:

1185. Ένα Σαββατοκύριακο. . . Lego!


«Θα ακολουθήσουν, το άλλο Σαββατοκύριακο μάλλον – έτσι που πήρα φόρα, η Ford Mustang Fastback του 1968 και η McLaren EN 720S τα κουτιά των οποίων αντικρίζω απέναντί μου».

Η φόρα, λοιπόν, δεν μου κόπηκε. Ο καιρός βοήθησε (με τον τρόπο του). Η δουλειά έγινε. Σάββατο και Κυριακή. Ford και McLaren. To γνωστό σκηνικό. Αυτό που αποτυπώνεται στις σχετικές φωτογραφίες. Νεράκι, καφεδάκι, καλή διάθεση, LEGO! Γιατί όχι;

Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Ακολουθούν οκτώ (8) φωτογραφίες για το Ford Mustang Fastback του 1968:










Συνεχίζουμε με οκτώ (8), επίσης, της πορτοκαλί McLaren 720s το κουτί της οποίας, ομολογώ, με ξεγέλασε! Σχημάτισα την εντύπωση πως έχει ελάχιστα αυτοκόλλητα. Δεν! Είχε, κανονικότατα, τόσα αυτοκόλλητα όσα και όλα τα άλλα!










Συμπληρώσαμε, λοιπόν, μια συλλογή πέντε μοντέλων, ας το πούμε έτσι, αυτοκινήτων LEGO της σειράς SPEED CHAMPIONS. Των εξής, κατά σειρά κατασκευής:


Ακολουθεί μία φωτογραφία, των πιο πάνω, LEGO πέντε:


Ποιο το επόμενο βήμα; Ίσως, για να μην γράψω «βεβαίως», το «νέο» μοντέλο που, μόλις έψαξα και βρήκα, στον ιστότοπο «Μουστάκας»! Το:


Ένα κλικ μακριά για το οποίο εχθές και στο Facebook έγραψα:

«Δεν γιατί γνωρίζω μα θαρρώ ότι το που ακολουθεί ταιριάζει πολύ στην ημέρα και τον καιρό. . . Διονύσης Σαββόπουλος και Σώτος Παναγόπουλος, λοιπόν, στην σύνθεση, του πρώτου, "Νινόν" σε στίχους Ορέστη Λάσκου από το Soundtrack της ταινίας "Happy Day" (1976) του Παντελή Βούλγαρη. Τα είπα όλα;»

«Νινόν», λοιπόν:


30/09/2018

2 σχόλια:

  1. Μα τι ωραία! Και αυτά και τα της προηγούμενης ανάρτησης!
    Θα στείλω τον σύνδεσμο στον γιο μου να τα θαυμάσει κι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι Καλά ΑτΒ!

    Καλό Οκτώβριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή