Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

1185. Ένα Σαββατοκύριακο. . . Lego!

Η αρχή έγινε με την Mercedes-AMG GT3. Ακολούθησε μία Ferrari 488 GT3, εχθές, Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, και μία Porsche 919 Hybrid, σήμερα, Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018. Το γνωστό σκηνικό. Νεράκι, καφεδάκι, καλή διάθεση και 2 + 2 ώρες ξεγνοιασιάς.

Και πάλι ένα προβληματάκι με τα αυτοκόλλητα, ομολογώ, το είχα. Κουτσά - στραβά τα έβαλα πάντως και το αποτέλεσμα δεν είναι, τουλάχιστον, απογοητευτικό! Θα ακολουθήσουν, το άλλο Σαββατοκύριακο μάλλον – έτσι που πήρα φόρα, η Ford Mustang Fastback του 1968 και η McLaren EN 720S τα κουτιά των οποίων αντικρίζω απέναντί μου.

Με πέντε αυτοκίνητα, ή αυτοκινητάκια – αν προτιμάτε, από τη σειρά Speed Champions της Lego νομίζω ότι μπορούμε, πλέον, να αρχίσουμε να μιλάμε για συλλογή. Το ζήτημα, βεβαίως, είναι τι να την κάνεις τη συλλογή αν δεν μπορείς να την εκθέσεις και να την απολαύσεις; Το μελετάω το ζήτημα. Κάτι έχω βρει στο ΙΚΕΑ (Billy/Oxberg, βιβλιοθήκη με γυάλινες πόρτες) και θα το ψάξω.

Φρόντισα και πάλι να βγάλω φωτογραφίες, από τα πριν κατά τη διάρκεια και μετά την συναρμολόγηση των Ferrari και Porsche. Χρησιμοποίησα την Canon EOS 600D η οποία, δυστυχώς, με απογοήτευσε. Μάλλον δείχνει την ηλικία της και η αντικατάστασή της, με μία καλή compact μηχανή, είναι στα προσεχώς!

Με αρκετή προσπάθεια και χρησιμοποιώντας, τελικά, και την επιφάνεια της, PITSOS, κουζίνας (μου) κάτι κατάφερα. Από τις φωτογραφίες που έβγαλα ξεχώρισα τις δεκαπέντε (15) που ακολουθούν:

















Καλή Εβδομάδα!

1962: ο Sergio Endrigo τραγουδά μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το Io Che Amo Solo Te”:



23/09/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου