Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

1270. Η Νύφη κι Ο Γαμπρός (Lego BrickHeadz)

Την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, ακολουθώντας μια διαδρομή 26, περίπου, χιλιομέτρων, με τα ΜΜΜ, ταξίδεψα, ας το πούμε έτσι, από την Τ47 στη Νερατζιώτισσα. Ο στόχος ήταν να επισκεφθώ το κατάστημα της Lego, στο “The Mall Athens”. Το έπραξα.



Όταν βγήκα από το κατάστημα της Lego ο τραπεζικός μου λογαριασμός ήταν μειωμένος κατά το ποσό των  28,98 €. Από αυτά τα 13,99 € δόθηκαν για το κουτί Lego BrickHeadz 40384 (Wedding Groom) και τα υπόλοιπα για το κουτί Lego BrickHeadz 41631 (Newt Scamander [76] & Gellert Grindelwald [77]). Δύο κουτιά που μπορούσε να αγοράσει κάποιος στο συγκεκριμένο κατάστημα και μόνο.

Εκείνο που με τράβηξε και αγόρασα το πρώτο κουτί ήταν το καπέλο και τα, μαύρα και μεγάλα, γυαλιά που φορούσε ο γαμπρός σε μία του κουτιού εικόνα. Και επιπλέον το ότι στο κουτί υπήρχαν 255 τουβλάκια που έδιναν τη δυνατότητα συναρμολόγησης τριών διαφορετικών εκδοχών για την εμφάνιση του γαμπρού και, βεβαίως, πολλή περισσοτέρων αν κάποιος αυτοσχεδίαζε.  



















Τον Lego-γαμπρό, λοιπόν, τον συναρμολόγησα δύο μέρες μετά την άφιξη του κουτιού του στην Τ47. Το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020. Του έβαλα, βεβαίως το μαύρο του καπέλο, τα ωραία του μαύρα γυαλιά και του φόρεσα και κουστουμάκι μαύρο. Τον καμάρωσα, τον καλοκοίταξα και του άλλαξα χρώμα στο κουστουμάκι. Του έβαλα ένα σκούρο μπλε, κουστουμάκι, και του χάρισα, θαρρώ, επιπλέον γοητεία και αρχοντιά.
  
Είχαμε τον γαμπρό. Έπρεπε να αποκτήσουμε και τη νύφη την ύπαρξη της οποίας, εφόσον δεν την είχα προσέξει στο Lego–κατάστημα, πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο. Ο, κατά-Lego, κωδικός της 40383. Η νύφη και ο γαμπρός, «Wedding Bride, Wedding Groom”, ανήκουν στη σειρά BrickHeadz της Lego για το 2020. Περιέργως, ενώ η τιμή τους είναι ελκυστική, και η συγκεκριμένη σειρά γνωστή και αγαπημένη, τα BrickHeadz του 2020 διατίθενται για πώληση μόνο στο κατάστημα της Lego στο «The Mall Athens».


Έτσι βρέθηκα να με χωρίζουν, από την επιθυμητή νύφη, 26, πάντα περίπου, χιλιόμετρα. Τα χιλιόμετρα αυτά τα διήνυσα προχθές, Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020. Η γνωστή διαδρομή, το γνωστό κατάστημα, η γνωστή ευγενική, νεαρή πωλήτρια. Πόσο μειώθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός μου; Μα κατά 39,97 €, μιας και πλην της νύφης, 13,99 €, (40383) αγόρασα και τα κουτιά 40377 (Donald Duck [101], 9,99 €) και 40378 (Pluto [98] & Goofy [99], 15,99 €). Να σημειωθεί ότι το κόστος του Donald Duck ήταν μικρότερο κατά 3 € από την αναφερόμενη, στον επίσημο ιστότοπο της Lego, τιμή και αυτό των δύο άλλων κουτιών κατά 1 €, για το καθένα.

Σήμερα το πρωί συναρμολόγησα και τη νύφη και η, αναμενόμενη, αναμονή για τον γαμπρό τερματίστηκε. Η νύφη, ευτυχώς γι’ αυτόν, εμφανίστηκε!




Ένα ταιριαστό ζευγάρι, θαρρώ, έτσι όπως τους βλέπω τον ένα δίπλα στον άλλο. Λοιπόν, πάντρεψα την νύφη ταυτοχρόνως νυμφεύοντας τον γαμπρό. Μετά τη σεμνή τελετή ακολούθησε, κατ’ έθιμο, φωτογράφιση του ζεύγους και με γυαλιά και άνευ.

















Ένα κλικ μακριά αγαπημένος Enrico Macias και «Αγαπάτε Αλλήλους» (Aimez-Vous Les Uns Les Autres) [1977]:



19/02/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου