Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

0963. Η Άλλη Όψη / Twitter


Ακολουθούν 117 μικρά κείμενα (και όχι μόνο λόγω του γνωστού περιορισμού των 140 χαρακτήρων) που ανέβασα στο Twitter. Θα βοηθούσε, ίσως, αν σε κάθε κείμενο αναφερόταν η ημερομηνία, που αυτό “ανέβηκε”, αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει ασύμφορο κόπο.

Αν κάποιος έχει την υπομονή να διαβάσει τα κείμενα αυτά εύκολα θα διαπιστώσει την εμμονή μου με την αποκατάσταση “της βλάβης”, “της αδικίας” ή και “του προβλήματος”. Χαμένος κόπος! Όλοι, από τον πρωθυπουργό, λέμε τώρα, τον Αντώνη τον σαγματοποιό, μέχρι τον τελευταίο δημοσιογραφίσκο “αποκαθιστούν” αδικίες και “γεμίζει ο στόμας τους”. Καιρός, λοιπόν, να το πάρω κι εγώ απόφαση και ν’ αρχίσω, συμπλέοντας, αν όχι να “αποκαθιστώ” τα στραβά και τα άσχημα, να μη διαμαρτύρομαι. Θα προσπαθήσω, αν και δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα.

Το άλλο μεγάλο μου “κόλλημα” είναι με αυτόν τον ψόφιο οργανισμό, γιατί ζωντανός οργανισμός δεν είναι με τίποτα, τον οασα (τον μικροσκοπικό). Πώς αλλιώς αφού  μου έχει κάνει τη ζωή δύσκολη κατακλέβοντας μου χρόνο. Ακόμα και σήμερα προγραμματισμένο δρομολόγιό του των 06:25 (Α4) ξεκίνησε πέντε λεπτά νωρίτερα γιατί, είπαμε, δικά του είναι τα δρομολόγια, ό,τι θέλει τα κάνει. Τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου! Δυο γαϊδουριών άχυρα δεν είμαστε ικανοί να μοιράσουμε μας φταίει η κάθε τρόικα και προσμένουμε να έρθει “η ανάπτυξη” να σωθούμε. 

Τέλος πάντων, σταματώ εδώ. Τα . . . 117 ακολουθούν:

1.       Επανάληψη: Η Ελληνική Αστυνομία ακόμα φυλάει, στο Ελληνικό, το Λούνα Πάρκ στο οποίο έγινε το θανατηφόρο ατύχημα. Ποιος πληρώνει;

2.    Αυτό το πράγμα στον ΣΚΑΪ δεν είναι Δελτίο Ειδήσεων. Είναι χάβρα ιουδαίων. Ο πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο!

3.       Άμεση ανταπόκριση της Real News σε αίτημα μου σχετικό με τη συλλογή CD του Γιάννη Σπανού. Μου έστειλε ευθύς, με Courier, το CD που έλλειπε!

4.        Άτσα! Κι ο κυρ - Μιτσοτάκης "αποκαθιστά αδικίες"!. Μπρρρρρ

5.       Όταν ο εφημεριδοπώλης σου σού αρνείται μια μικρή εκδούλευση, απλώς αλλάζεις εφημεριδοπώλη.

6.               Τ. Χατζής στον ΣΚΑΪ για τους της ΔΕΗ "... έχουν κέρδη υπό την έννοια ότι έχασαν ελάχιστα".. Ουάου! Λογική τύπου "σκάει και απογειώνεται"!

7.      Θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της γραμμής 124 (Γλυφάδα - Ελληνικό) του ΟΑΣΑ. Τα κορώνα - γράμματα δρομολόγιά της τα σπάνε!

8.       Ποιος είναι εχθρός του μονόδρομου; Ο μόνιμος κάτοικος - μαλάκας! Καλή Σας μέρα! :)

9.               ΟΑΣΑ: οργανισμός κορώνα - γράμματα!

10.       Η Ελληνική Αστυνομία ακόμα φυλάει, στο Ελληνικό, το Λούνα Πάρκ στο οποίο έγινε το θανατηφόρο ατύχημα. Ποιος πληρώνει;

11.      Ακόμα μισή ώρα της ζωής μου κλεμμένη από τον οργανισμό – αστροπελέκι, τον ΟΑΣΑ τον “κάνω ό,τι γουστάρω”!

12.  Και ο κ. Σγούρος εισήλθε στην ζηλευτή των ανελλήνιστων "εγγράμματων" ομάδα των "Ανθυποψήφιων". Όπως λέμε Ανθυπολοχαγός, θαρρώ. . .

13.          Και η κυριούλα των Ειδήσεων του ANT1 εγγράμματη λίαν! "Ανθυποψήφιος" και όποιον πάρει ο χάρος. . .

14.          Διαβάζω στο enikos "Βυτιοφόρο διανομής υγραερίου έχασε τον έλεγχο. . .". Βοήθεια του και, κυρίως, βοήθεια μας! Αηδιαστικά ελληνικούλια . .

15.           Το αστροπελέκι ο Σακελλαρίδης ομιλεί περί "ανθυποψηφίων". Νέος και δυστυχώς ανελλήνιστος. Αμ, δεν φτάνει μόνο το προσωπάκι. . .

16.          Εμετική (και για χαζοχαρούμενους) η "πολιτική" (λέμε τώρα) διαφήμιση της ΝΔ. . .

17.           ΟΑΣΑ: οργανισμός (σιγά να μην του βάλω και κεφαλαίο ο) ΞΕΥΤΙΛΑ!

18.          Εγγράμματα βόδια και "ανθυποψήφιος" ένα και το αυτό! Καλή Πρωτομαγιά και . . . περαστικά μας!

19.          αντωνάκης, ανάπτυξη, "αποκατάσταση αδικιών", θυσίες του λαού, πραγματική οικονομία . . . ΤΡΙΧΕΣ! aeipote.blogspot.com/2014/04/0930.h Καλημέρα Σας!

20.        Tο έγραψε και ο ολίγιστος: oligistos.blogspot.gr/2014/04/blog-p

21.          Τι παίδαρος αυτός ο σαγματοποιός. Ακόμα και το "επιστρέφει πίσω" κατέχει! (Εγώ, πάντως, μια φορά είχα "επιστρέψει πλάγια"!).

22.         Η πρωθυπουργάρα μας υπόσχεται "αποκατάσταση αδικιών"! Αν κυριολεκτεί, τη βάψαμε! Ελπίζω, πάντως, να φταίνε τα φτωχά τα Ελληνικά του. . .

23.         ΟΑΣΑ: Οργανισμός Αηδιαστικής Συγκοινωνιακής Απόδοσης. Άλλως: Τα αστροπελέκια με τα μπλε! Α! Και ένα μεγάλο: Άι σιχτίρ!

24.         ΟΑΣΑ: "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ", ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ; ΟΥΔΕΜΙΑ!

25.         'Άδωνις: δε μιλάει. Γαβγίζει!

26.         Ο βλαμμένος που πήρε το λεωφορείο (του;) και έφυγε 5 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο μου κόστισε 15 λεπτά (Α4). Άι σιχτίρ ως συνήθως!

27.         Αυτό, που τα πράγματά μου περνάνε σε άλλη διάσταση και τα ψάχνω, πολύ με εκνευρίζει! Καλημέρα Σας!

28.        Το σίριαλ της εκτροπής του Αχελώου και το μένος κατά των Υδροηλεκτρικών capital.gr/Articles.asp?i via @capitalgr

29.         Verba volant, e-mail manent! ΚαληΗμέρα!

30.        Το metro έφτασε μέχρι το Ελληνικό και μετά ανέλαβε ο ΟΑΣΑ και τα έκανε σκατά! (Γραμμή 124 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ - ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ). Άι σιχτίρ!

31.          Μια κυριούλα στο Σκάι και ο μουσιού Ευαγγελατός τραγουδάνε παραλλήλως και κακοφώνως. Τους έκλεισα τον δέκτη στα μούτρα! Άμα πια παλιοράτσα!

32.         Χαράς ευαγγέλια για τους δημοσιογραφίσκους που μετά μανίας “αποκαθιστούν βλάβες και ζημιές” στην μαρτυρική Κεφαλλονιά. Από Ελληνικά; Μπααα!

33.         "Ματωμένα Χώματα", Διδώ Σωτηρίου. Απαράδεκτη η σελιδοποίηση του τόμου που σήμερα δίνεται με τη "Real News".

34.         Παιδιά, "ενσωματώνεται μέσα" δεν πάει!

35.         "Μικρά Αγγλία": Αριστουργηματική! Εύγε και ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές. :)

36.         "Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή". Λοιπόν: Νοσφιστής: αυτός που ιδιοποιείται ξένη ιδιοκτησία παράνομα, σφετεριστής, καταχραστής.

37.         "Πλουσιότερος", ηλίθιοι των υπουργείων, δεν σημαίνει πλούσιος. Άι σιχτίρ που μια ζωή τα φορτώνεται σε άλλους. . .

38.        Απορία: Γιατί τα βιβλία του Καζαντζάκη που δίνει η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" είναι στραβοχυμένα;

39.         Αυτό το "ευγενή ταμεία" που περιέχει μομφή και ξεστομίζουν με περισσή ευκολία οι συνήθεις, άχρηστοι, δημόσιοι κατήγοροι μου τη δίνει!

40.        Προς κοπρίτες: Μήπως κάποια "ευγενή" ταμεία είχαν "άγριες" κρατήσεις;

41.          Καλαμπούρι διαρκείας: Τήρηση δημοσιοποιημένων Πινάκων Δρομολογίων των αστροπελεκιών με τα μπλε (λεωφορεία). Α, και άι σιχτίρ άχρηστοι!

42.         Μήπως "Κράτος είναι κάτι κοπρίτες που μαζεύουν και σκορπάνε τα χρήματα των άλλων"; Λέω, μήπως;

43.         Σε μία που τα Σαββατοκύριακα χάνεται. . . Sergio Endrigo - Canzone Per Te: youtu.be/s3ffOkIXU_I via @youtube

44.         ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ Ω!, τι λέξη και τι έννοια τρανή που στην Ελλαδάρα μας ΟΛΑ τα χωρά!

45.         ΣΚΑΙ. Ένας κυριούλης, στο πάνω αριστερά παράθυρο, και μια κυριούλα, στο πάνω δεξιά, τάχα μου "δημοσιογράφοι", τσιρίζουν ταυτοχρόνως. Αηδίασα!

46.         Ουάου! Κι ο τσίπρας θα "αποκαταστήσει" τις αδικίες. Ώστε κι ετούτος των Ελληνικών αριστούχος;

47.         Βράχος ο ΟΑΣΑ. Την γραμμή 124 που συνδέεται με τον σταθμό metro του Ελληνικού την κρατά στο 1 (!) με τρία δρομολόγια την ώρα. Άι σιχτίρ!

48.        Έλληνας ηγέτης! Χαλαρώστε, μη ψάχνετε. Περί ανεκδότου πρόκειται! Καλημέρα! :)

49.         Δημοσιογραφάρα στον ΑΝΤ1 "Διεθνή έρανο κάνουν οι Γάλλοι για να αποκαταστήσουν τις φθορές στη Νίκη της Σαμοθράκης"!

50.         Το σήμα της ψηφιακής ΔΤ στην Άνω Γλυφάδα είναι σαν το ελληνικό κράτος. Σκατά!

51.           Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι αλλαγή εκ βάθρων και όχι "εκ βόθρων", ως συνήθως.

52.         Προς ΟΑΣΑ: Έτσι που τα έχετε αραιώσει τα δρομολόγια και τα αλλάζετε κάθε μέρα δεν τα καταργείτε να δούμε τι θα κάνουμε; ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ!

53.         Σαντορίνη: Οι ανελλήνιστοι γράφουν για "σταδιακή αποκατάσταση της βλάβης". Ουστ!

54.         Όπου ακούς "Τσάτουμας" κράτα και μικρό καλάθι!

55.          Η κυριούλα έχει λυσσάξει στο "την ακολουθεί από πίσω". Ουάου!

56.         Ελάχιστοι στο καθήκον, ή περισσότεροι στο "καθοίκον".

57.          Όσο χρόνο κερδίζεις με το metro (στο Ελληνικό) τόσο και περισσότερο χάνεις περιμένοντας τα λεωφορεία.. Ελληνικές τσαπατσουλιές, ως συνήθως.

58.         Όχι ρε! Δε φταίω εγώ που ο απέναντι απλώνει το χέρι, πεινάει, δυστυχεί και υποφέρει. Φταίτε εσείς, καθοίκια!

59.         Άσκηση: Γυρίστε ανάποδα το πληκτρολόγιο και τινάξτε το. Δεν φαντάζεστε τι θα βγάλει! :)

60.        Τρομοκρατημένος λαός που περιμένει την επόμενη σφαλιάρα από τους ξένους και τους "έλληνες" συγκυβερνήτες τους.

61.          Ω Ναι! Joan Jett - I Hate Myself For Loving You [ Original HQ ]: youtu.be/HPkTGm4RtVM via @youtube

62.         Αν το να ζούμε σε κοινωνίες σημαίνει πια να μας πηδάνε αυτοί που επιλέχθηκαν να διαχειρίζονται τα κοινά μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε;

63.         Συλλογίστηκε κανένας από δαύτους πόσες ζωές αθώων καταστρέφει με τις πράξεις ή τις παραλήψεις του;

64.         Ελληνικούρες: "θα μαχηθούν την απόφαση"! Kathimerini-GynaikaMag.gr - Ενοχοι! trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_artic via @kathimerini_gr

65.         Γυναικείες μούρες με τεράστια γυαλιά ηλίου των συρμών του metro εντός. Τ ρ ο μ α κ τ ι κ ό ! ΚαληΗμέρα Σας! :)

66.         Έλεος κυρα-Ακριβοπούλου με το "φασίζουσα"! Πέστε "φασιστική" και τελείωσε διότι άλλο "φάση" και άλλο φασισμός. Αντιλαβού;

67.         "ΣΚΑΪ" το μεγαλείο σου! Έξη παράθυρα και έξη νοματέοι που μιλάνε όλοι μαζί! Τους έστειλα να δουν αν έρχομαι! Άι σιχτίρ (νιοστό).

68.        ΕΡΤ: Άπαντες στο τσουβάλι. Η ευκολία των ανίκανων.

69.         Ο καρφούρης ο Μαρινόπουλος απαξιεί να έχει Rio Mare στις μαγαζάρες του της Γλυφάδας. Θα το σκεφτώ να ξαναπατήσω σε δαύτες. . . Άι σιχτίρ β!

70.         Gold MasterCard της εθνικής τραπεζούλας. Άι σιχτίρ κι εσείς και το κωλο secure code σας!

71.           Τρία σουλτανάκια κάθονταν και πλέκαν . . . μαλακίες!

72.         Ολίγιστος: Επί Της Θεμιστοκλέους oligistos.blogspot.com/2013/06/blog-p

73.         Ελλάδα: χώρα του σχεδόν, του περίπου, του ίσως και του αν.

74.         "Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή". Λοιπόν: Νοσφιστής: αυτός που ιδιοποιείται ξένη ιδιοκτησία παράνομα, σφετεριστής, καταχραστής.

75.          Η "Οργανισμός Προβλέψεως Αγώνων Ποδοσφαίρου ή "Η ΟΠΑΠ". Άι σιχτίρ!

76.         Κλεμμένα Όνειρα: Ένθα η Μαλακία γίνεται Επιστήμη!

77.          Για λόγους Δημόσιας Τάξης θα έπρεπε σε κάποια πλάσματα, τώρα με τις ζέστες, να απαγορευτεί η κυκλοφορία!

78.         Ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο σκύλος του γείτονα. Και μύγα να περάσει σκοτώνεται στο γάβγισμα και δεν έχει ακούσει ποτέ "σκάσε".

79.         Πόσο δημοκρατικό είναι να βαφτίζονται όλοι "συνένοχοι" και να αλωνίζουν οι κοπρίτες; Ε;

80.        Απορία: Τι ακριβώς "διασώσανε" οι ντόπιοι και ξένοι κοπρίτες στην Κύπρο;

81.          Κατααποδεδειγμένο: Άλλοι ΣΚΑΤΩΝΟΥΝ, άλλοι ΞΕΣΚΑΤΩΝΟΥΝ. Άλλως: Είμαστε μάγκες και ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ!

82.        Η κρατική, πλέον, ΑΗΔΙΑ της μετάδοσης αγώνων F1 δίχως δημοσιογραφική κάλυψη συνεχίζεται. Σ' αυτό το κωλοκράτος δεν φταίει κανείς και ποτέ;

83.        Κρατώντας μια σακουλίτσα του Public μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε πορτοκαλί παλαμίτσα! Αμέ!

84.        Η πρωθυπουργάρα υποσχέθηκε "να αποκαταστήσει τις αδικίες". Βοήθεια μας!

85.         Ονειρεύτηκα ότι πήρα έναν σκύλο. Τον ονόμασα Ντάνιελ (;!). ΚαληΗμέρα Σας! :)

86.        Αξίωμα: Πάντοτε υπάρχει ένας μαλάκας, πάνω σε μηχανή ή μηχανάκι, που ανεβαίνει ανάποδα τη Σίνα μεταξύ Πανεπιστημίου και Ακαδημίας. :)

87.         Ποια πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου και μαλακίες; Εδώ το κέντρο της Αθήνας είναι χρόνια μπουρδέλο! Άι σιχτίρ!

88.        Για δυο μάτια Για δυο χείλια Για δυο λαγούς Με πετραχήλια! Καλό βράδυ, Καλή Εβδομάδα!

89.        Δεν μ' ενδιαφέρουν ρε οι δηλώσεις του σαμαρά. μ' ενδιαφέρει αν αύριο θα έχει λεωφορεία να πάω στη δουλειά μου!

90.        "Επίταξη" εργαζομένων ε; Ανελλήνιστοι! protothema.gr/greece/article

91.          Μεγαλοδημοσιογραφίσκοι, που θεωρούν ότι ομιλούν Ελληνικά, μιλούν για "επίταξη" των εργαζομένων στα ΜΜΜ. Άι σιχτίρ (τουρκοπρεπέστατο)!

92.         Αφτή τη διαφήμιση με τους σουτιέδες τη σιχαίνομαι!

93.         Τουβούλα: όταν διακόπτουν το πρόγραμμα για έκτακτη είδηση σκέτη μπούρδα εκνευρίζομαι.

94.         ΚαληΗμέρα! Πες μου τον ΑΜΚΑ σου να σου πω πόσο είσαι! :)


95.         Στην περιοχή της Πλατείας Κάνιγγος ο κάθε κοπρίτης μπορεί να αφήνει το όχημα του, δίτροχο ή τετράτροχο, όπου γουστάρει! Αμέ!

96.         Οργάνωση αλά Ελληνικά: Μια βροχούλα και τα δρομολόγια των ΜΜΜ σκατά!

97.         Α, όλα κι όλα! Και οι 300 είναι ανωτέρας υποστάθμης!

98.        Ζακέτες με μπροστά ουρές. Ότι χειρότερο έχω δει πάνω σε γυναίκα. Μπλιαχ! Καλημέρα συντοπίτισσες και συντοπίτες! :)

99.         Αν δεν είναι κακοήθεια, ομολογία ανικανότητας & καραμπινάτη μαλακία να φορολογείς τα ανεκμετάλλευτα χωράφια τα χαμένα στο πουθενά τι είναι;

100.   Ατσούμπαλη, σχεδόν γκαβή. Μα η φωνή της, χρυσάφι!

101.     Συμπέρασμα: Οι πλούσιοι έχουν τον τρόπο να φορτώνουν τα προβλήματα και τις μαλακίες τους στις ράχες των άλλων, των φτωχών και των πολιτών.

102.    Αεροπλάνα, τανκς, οπλικά συστήματα. Πεταμένα λεφτά! Τρεις υπαλληλάρες με χαρτοφύλακες την κάνουν την εισβολή μια χαρά. . .

103.    Άσχημα τα νέα παιδιά! Έχουμε κατοχή και δεν το έχουμε καταλάβει. Οι δωσίλογοι, πάλι, το έχουν.

104.    Απληστία, ανικανότητα, προδοσία. Τι άλλο;

105.    Στέγη, τροφή, ένδυση, υπόδηση, σεξ. Για τα 4 πρώτα οι ελλην. Κυβερνησάρες κάνουν ότι μπορούν. Για το 5o, προς το παρόν, έχουμε το ελεύθερο!

106.    Κατόρθωμα και αυτό των αθλίων: Να μην μπορείς πλέον να στηριχτείς μόνο στη δουλειά σου. . . Καλημέρα, Καλό Οκτώβριο!

107.    Γαμώτο, ξέχασα τι αποφάσισα και πρέπει να το ξανακάνω!

108.   Γιουσέιν Μπολτ: Η ομορφιά της επαλήθευσης μιας δημιουργημένης βεβαιότητας.

109.    Απορία: Πόσες σφαλιάρες, Γερμανικές και άλλες, μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση (αυτή που έχουμε τέλος πάντων); Καλημέρα Ελλάδα! :)

110.     Ο ΟΑΣΑ δεν μου επιτρέπει να παραπονεθώ! Συμπληρώνω κανονικά τη φόρμα παραπόνων και μου βγάζει κάτι άσχετα! Το δρομολόγιο το φάγανε, πάντως!

111.       Σκανδαλίδης: «Να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές στους κατώτατους μισθούς και τις συντάξεις» Σωστό! Κάντε τους όλους κατώτατους!

112.      "Συνευθύνη"! Τι ωραία, παχουλή και καμουφλαρισμένη λέξη! Την λες και γεμίζει ο στόμας σου!

113.      Ετοιμαστείτε για ίδιες μούρες, ίδιες πολιτικές. Ευτυχώς που οι Έλληνες δεν εκβιάζονται! . . . ΚαληΗμέρα! :)

114.      Έχει γεμίσει ο τόπος σκατόφατσες και τρομολαγνεία . . .

115.      Κάνε μου μία αναπάντεχη και θα έλθω!

116.      Με ποδόσφαιρο αλάνας τη σήμερον ημέρα δεν πας πουθενά. . .

117.      Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. . . Πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης | κοινωνια | ethnos.gr ethnos.gr/article.asp?ca

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ, ΩΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΝ, Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ BLOGGER ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ!

Ένα κλικ μακριά η Αλέκα Κανελλίδου τραγουδά “Μόλις Χθες”, διασκευή του "Hier Encore" των Charles Aznavour και Georges Garvarentz, σε στίχους της Νινής Ζαχά από το άλμπουμ "Εμπιστευτικά" του 1980:



28/07/2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου