Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

0531. Ασυνέχεια

Η προηγούμενη εγγραφή είχε τον τίτλο “Προοίμιο”. Το νόημα του τίτλου ήταν ότι θα ακολουθούσε μια σχετική εγγραφή που θα αποτελούσε την, εκτεταμένη, φυσική συνέχεια του προοιμίου. Το ερέθισμα υπήρχε, η, όποια, έμπνευση επίσης. Δεν υπήρχε, ως συνήθως τελευταία, χρόνος. Ας είναι, σκέφτηκα, ας ξεκινήσουμε με το “Όλα Όσα” και το πανέμορφο “It’s Impossible” (με τον Perry Como) και αύριο, που θα έχουν κατασταλάξει και τα πράγματα, καταθέτουμε τα που νιώσαμε και σκεφτήκαμε. Το αύριο είναι σήμερα, Πέμπτη. Είναι 20:52, βρίσκομαι στο γραφείο της Α29 και πληκτρολογώ. Αχ! Πάει! Πέταξε η έμπνευση· σκορπίσανε οι σκέψεις. Ποτέ δεν θα γράψω του “Προοιμίου” τη συνέχεια. Τα γνωστά. Χρόνος, διάθεση και τα τοιαύτα. Βαρέθηκα να τα ακούω, βαρεθήκατε, πιστεύω, να τα διαβάζετε. Ας μην κάνουμε υπομονή, ας το αγνοήσουμε κι ας ζήσουμε τη ζωή μας.

Ο φίλος Dralion έκλεισε, απρόσμενα για μένα, το ημερολόγιο του. Εύχομαι και ελπίζω να είναι και να περνάει Καλά δίπλα σ’ αυτούς που αγαπά και τον αγαπάνε.

Ακόμα ένα εξαιρετικό μοντέλο της Ferrari [GE FABBRI] στα περίπτερα. Με 10,95 ευρώ μπορείτε και σεις να αποκτήσετε μια ωραιότατη μαύρη Ferrari Enzo σε κλίμακα 1:43.

Αν πάλι σας ενδιαφέρουν τα άρματα μάχης με 9,90 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα Γαλλικό AMX 30B, από τη σχολή τεθωρακισμένων της Θεσσαλονίκης [De Agostini], σε κλίμακα 1:72. Κι αυτό θα το βρείτε στα περίπτερα.

Αύριο, Παρασκευή 3/10, κυκλοφορεί, στην εξαιρετική σειρά “ΤΟ ΒΗΜΑ βιβλιοθήκη”, ο δεύτερος τόμος του έργου “Οι Μαυρόλυκοι” του Θανάση Πετσάλη – Διομήδη. Μόνο με 5,5 ευρώ! Αγοράστε το [και αναζητείστε και τον πρώτο τόμο]!

Αύριο πάλι, και κλείνω, με το περιοδικό “ΤΗΛΕΡΑΜΑ” δίνεται το πέμπτο DVD [με τρία επεισόδια] της σειράς “Και Οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή!!”. Σειρά που τη βλέπω συστηματικά και μου δίνει γέλιο και χαρά.



Al Bano, Romina Power και “Felicita”. Για την αισιοδοξία που εκπέμπει. . .



03/10/2008

2 σχόλια: