Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2005

Σχέσεις Πάλι [ΝΚ]

Το λίγο λίγο φτιάχνει το πολύ και πολλοί, επειδή φοβούνται το πολύ, χάνουν και το λίγο.

24/11/2005

8 σχόλια:

  1. ο λαός μας το είπε πιό απλά...όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα....πολύ πολύπλοκα τα κάνετε όλα...καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οπτική σας γωνία ενδιαφέρουσα αλλά άλλα εγώ εννοούσα και εννοώ. Δεν έχει να κάνει με την πλεονεξία αλλά με την ικανότητα [ή την ιδιαιτερότητα] κάποιων να βλέπουν ή, καλύτερα, να πιθανολογούν την κατάληξη των πραγμάτων [ή μιας σχέσης για να το περιορίσουμε] και να αποφεύγουν ακόμα και να ξεκινήσουν. Την καλημέρα μου [+ καλή εβδομάδα] ομοίως. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ταίριαζε καλύτερα το "φασούλι το φασούλι.."

    Οπαδός της φασολάδας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε πάλι! Τι θα γίνει βρε κορίτσια με την περίπτωσή σας; Επαναλαμβάνω: Καμιά σχέση, με φασούλια, φασολάδες, πλεονεξίες και τα τοιαύτα. Όποιος χάνει τα πολλά δεν είναι ανάγκη να χάσει και τα λίγα προσπαθώ να σας πω! Το εξήγησα και στην Λίνα. Να μην τα ξαναγράφω. Τώρα αν επιμένετε, τι να πώ; Κι εγώ φασολάδα [αλλά, που να πάρει, γυρίζει!].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάλιστα....κατανοητό (αυτό για τις σχέσεις)...διακρίνω φόβο;αν για να ξεκινήσει μία σχέση θέλει τόσο πολύ σκέψη και φόβο για την αρχή ...αστην καλίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που και σε ποιον διακρίνετε τον φόβο οξυδερκέστατη; Αυτό λέω κι εγώ: "άστην καλλίτερα" με την διευκρίνηση, και πάλι, ότι
    η τόσο πολύ σκέψη και ο φόβος αφορούν την, πιθανολογούμενη, κατάληξη της σχέσης και όχι το ξεκίνημά της. Τα αποσιωπητικά σας είναι σκέτη γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή