Κυριακή 16 Απριλίου 2023

1460. Instagram (Πασχαλιάτικα Γενέθλια)

Ξεκίνησα την Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015, με την, που ακολουθεί, φωτογραφία:


Ατυχής επιλογή, θα έλεγα. Δυσδιάκριτο θέμα, με χαμηλή ποιότητα, διαστάσεων 240Χ320 pixels2. Εικονίζεται, κατακορύφως φωτογραφημένο, το φωτιστικό του χολ της Τ47Β.

Συνέχισα για τα επόμενα οκτώ έτη και θα εξακολουθήσω για κάποια επόμενα. Ο λόγος για τον, στο Instagram, λογαριασμό μου. Από την αρχή, της 16/4/2015, μέχρι σήμερα, έχω ανεβάσει τρεις χιλιάδες οκτακόσιες πέντε (3805) φωτογραφίες μου.

Προσπάθησα, σταδιακά, να βελτιώσω, γενικώς, την ποιότητα των φωτογραφιών που ανέβαζα. Κατέληξα στη χρήση διαφόρων τύπων πλαισίου και στην αναγραφή, κάτω δεξιά, του © aeipote.

Έχω μια αδυναμία στις, σχετιζόμενες, τριάδες φωτογραφιών. Τα θέματα μου: δρόμοι, κτήρια, λουλούδια, γάτες, συναρμολογούμενα (Lego, Cobi, Panlos, Qman, Sluban), Playmobil, τοπία κ.ά.

Έχω διακόσιους εβδομήντα πέντε (275) ακολούθους και ακολουθώ διακόσιους πενήντα τρεις (253). Ανεβάζω φωτογραφίες όποτε έχω τη διάθεση και το κατάλληλο υλικό.

Με είκοσι (20) “like”, σε μία φωτογραφία μου, δηλώνω, και είμαι, ευχαριστημένος. Πολλές φορές έχω πέσει έξω, αρνητικά ή/και θετικά, για το ποιες φωτογραφίες μου θα μπορούσαν να αρέσουν ή μη.

Διάλεξα και ομαδοποίησα, αρχικά σε τριάδες και κατόπιν σε εννιάδες, ενενήντα εννέα, από τον στο Instagram λογαριασμό μου, φωτογραφίες. Τις παραθέτω:












Χριστός Ανέστη!
Να είσαστε Καλά!

Ένα κλικ μακριά οι Χαμαιλέοντες (I Camaleonti) στη σύνθεση των Claudio Cavallaro και Luciano Beretta «Χειροκροτήματα» (Applauzi) [1968]:


16/04/2023

2 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη, αγαπητέ φίλε. Εύχομαι να περάσατε όμορφα. Δυστυχώς ίνσταγκραμ δεν έχω και δεν μπορώ να απολαύσω τις εκεί φωτογραφικές σου παρουσίες. Απόλαυσα το εξαιρετικό δείγμα των φωτογραφιών, που μάς δίνεις εδώ. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα της θεματολογίας και των φωτογραφιών σου.
    Και φυσικά θαυμάζω τη δικτυακή σου παρουσία, το ξέρεις δα αυτό.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιάννη,

      Αληθώς ο Κύριος!
      Ευχαριστώ πολύ.
      Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή