Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

1301. Η δεύτερη φορά


Η πρώτη φορά ήταν την Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2007. Ένα κείμενο μου, γραμμένο την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2007,  με τίτλο «0274. Στόχοι», φιλοξενήθηκε στο blog «ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ», την Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2007:


Περισσότερα πράγματα για την ανάρτησή μου στο «ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ» στα:


και


Τη δεύτερη φορά είναι . . . σήμερα. Σήμερα που ένα αυτοβιογραφικό, και σε συγκεκριμένο πλαίσιο, σημείωμά μου φιλοξενείται στο blog της αγαπητής φίλης και εξαδέλφης, όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε, «Αρτίστα του βωβού».

Πρόκειται για ένα παιχνίδι/παιχνίδισμα για τους  blogger(s) που παραμένουν ενεργοί (δεν θα πρέπει να είμαστε και πολλοί) προκειμένου (και) να γνωριστούμε καλύτερα.

Το παιχνίδι έχει, βεβαίως, τίτλο αλλά και ιστότοπο στον οποίο εμφανίζονται όλες οι σχετικές αναρτήσεις. Όσοι πιστοί δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το:


και να διαβάσουν.

Η «Αρτίστα του βωβού», λοιπόν, με προσκάλεσε, εγώ ασμένως δέχτηκα (πώς να όχι πεις σε μία τέτοια φίλη εξαδέλφη) και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στην που ακολουθεί της Αρτίστας ανάρτηση:


[Ευχαριστώ πολύ, και από εδώ, εξαδέλφη. Εύχομαι να είσαστε όλοι Καλά. Σε παρακαλώ να προσέχεις τον εαυτό σου].

Για όσους ενδιαφέρονται η επόμενη ανάρτησή μου θα αφορά το Bloggers talking challenge # 2 μιας και, συνεχίζοντας το παιχνίδι, θα φιλοξενήσω σχετικό αυτοβιογραφικό σημείωμα της καλαίσθητης και αγαπητής φίλης από τη Θεσσαλονίκη Fish eye. 

Να μας έχουν οι Θεοί Καλά. . .

Ένα κλικ μακριά αγαπημένος Δημήτρης Μητροπάνος και «Τα ναύλα» σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου από το άλμπουμ «Τα πικροσάββατα» του 1984:



25/08/2020

10 σχόλια:

  1. Θα υπάρξουν και άλλες φορές, φτάνει να γίνει η αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μεσολαβήσουν άλλα δεκατρία έτη, όπως ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη φορά, ελπίζω να είμαι σε θέση τουλάχιστον να πληκτρολογώ. . .

      Καλό Απόγευμα

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορείς να πεις... Με τούτα και με εκείνα, μια χαρά περνάμε στη βλογογειτονιά!
    Με χαρά περιμένω τη συμμετοχή της Φις Άι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμορφη, ενδιαφέρουσα ιστορία.
      Κι εγώ περιμένω τη συμμετοχή της Στέλλας
      και στο μυαλό μου ήδη σκαρώνω τον πρόλογο.

      Καλό απόγευμα και φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Αείποτε. Και εγώ με τη σειρά μου, παρών στο δικτυακό σου σπιτικό. Με πολλά κοινά ενδιαφέροντα καθώς βλέπω. Και, όπως είπα, με μεγάλη χαρά υποδέχομαι καινούργιες γνωριμίες και άνοιγμα των κύκλων μας με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιάννη,

      Αμοιβαία τα αισθήματα.

      Καλό Απόγευμα :)

      Διαγραφή
  4. Είχα πάντα τα blogs σου ψηλά σε ποιότητα Νίκο. Τον αείποτε από το 2006, όταν πρωτομπήκα στον κόσμο των blogs, νομίζω από το blog του Μάρκου (αυτό ήταν το ψευδώνυμο του τότε). Αλήθεια τον Ολίγιστο τον θεωρούσα πολύ πιο πρόσφατο. 2008 λοιπόν! Μα πώς περνούν έτσι τα χρόνια!!!
    Τον Ολίγιστο τον αγάπησα ιδιαιτέρως, περισσότερα στην ανάρτηση σου με εμένα φιλοξενούμενη, πραγματικά σ ευχαριστώ για την πρόσκληση!
    Πρέπει να ξεκινήσω να απαντάω για να φτάσω κάποια στιγμή :-)

    καλό μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι Καλά Fish eye ευχαριστώ για την πάντα ευνοϊκή απέναντί μου διάθεσή σου. Ναι, τα έχει τα χρονάκια του και ο ολίγιστος. Όσο για το αναμενόμενο κείμενό σου, με την άνεσή σου.

      Να είσαι Καλά,
      Καλό απόγευμα :)

      Διαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα!

    Μεγάλη ανακούφιση που υπάρχουν ακόμα ποιοτικοί bloggers.
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σου, με τιμάει ιδιαίτερα.

    Καλή συνέχεια με δύναμη και δημιουργικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή