Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

1286. Κήπου Άνθη


Δεν πάντοτε στην Τ47 κατοικούσα. Έζησα και σε σπίτια άλλα (και αλλιώς). Από τον κήπο μιας κατοικίας πρώην και οι ανθέων φωτογραφίες που ακολουθήσουν θα (καθώς και η που προηγήθηκε μία). Είναι όμορφα τα λουλούδια, όμορφα τα αρώματα και τα χρώματά τους. Ομολογώ πως δεν γνωρίζω να τα περιποιούμαι πώς, και να μάθω θέλω ούτε. Μου όμως αρέσει να φωτογραφίζω τα, κι αν ένα φόντο θολό στις φωτογραφίες τους πετύχω που να την εικόνα τους αναδεικνύει το καλύτερο τόσο.









Να είσαστε Καλά!

Ένα κλικ μακριά Toto και Rosanna” [1982]:



27/05/2020

4 σχόλια:

  1. Αγαπώ αυτές τις ευαισθησίες σας!
    Υπεροχότατα άνθη, μπορώ να φανταστώ ακόμη και τα αρώματα τους.

    Ούτε εγώ τα περιποιούμαι τα φυτά αν και τα θέλω στο μπαλκόνι μου, τα αγαπώ και τα λυπάμαι όταν μου μαραίνονται ή όταν λήγει η εποχή τους.

    καλό απόγευμα αείποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,

      Σήμερα, λοιπόν, παραλάβαμε, στην Τ47, 48 φυτά το μεσημεράκι και το απογευματάκι, έως και το βραδάκι, ένας κηπουρός τα τοποθέτησε. Δεκαετίες είχε να δει τέτοια μεγαλεία ο κήπος της Τ47. Συγκεκριμένα από τότε που οι γονείς μας ήταν ενεργοί και ο κήπος, με το σιντριβάνι του, ένα ποίημα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε σε ένα ανεκτό επίπεδο. . .

      Να είσαστε Καλά! :)

      Διαγραφή
  2. Μα τι ωραίο ποστ!
    Ολάνθιστο κι αν μισοκλείσεις τα μάτια, μη σου πω ότι είναι και ευωδιαστό!
    Δεν έχω κήπο, αλλά θα μπορούσα να έχω γλάστρες με λουλούδια στο μπαλκόνι.
    Αντ' αυτού και επειδή είμαι τεμπέλα, έχω μόνο γλάστρες με κάκτους και άλλα παχύφυτα, που δεν θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση.
    Δυο-τρεις από αυτός ανθίζουν κιόλας. Μια φορά το χρόνο, για ένα 24ωρο κρατά η ανθοφορία, αλλά στο βαθμό δεν πρέπει να ασχολούμαι μαζί τους συχνά, μια χαρά βολεύομαι και με αυτά τα άνθη. Έστω και για ένα 24ωρο.
    Και μου έδωσες ιδέα. Όταν ανθίσουν, θα φωτογραφίσω τα άνθη και θα κάνω κι εγώ ποστ. Αμέεεεεε!

    Καλό βράδυ εξάδελφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου εξαδέλφη,

      Ισχύουν, βεβαίως, τα όσα πιο πάνω έγραψα στην καλή μας Στέλλα. Με το καλό να φωτογραφίσεις, να ανεβάσεις να χαρούμε κι εμείς.

      Εύχομαι και ελπίζω να είσαστε όλοι Καλά,
      Καλό ξημέρωμα! :)

      Διαγραφή