Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

1263. Κυνηγώντας. . . Lego



Στην αμέσως προηγούμενη εγγραφή αναφέρθηκα στα καινούργια κουτιά της σειράς Speed Champions της Lego για το 2020. Τα εξής:

76895: Ferrari F8 Tributo / 275 κομμάτια

76896: Nissan GT-R NISMO / 298 κομμάτια


76897: Audi Sport Quattro S1 / 250 κομμάτια


76898: Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY / 565 κομμάτια

76899: Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO / 663 κομμάτια

Από τα πιο πάνω κουτιά απόκτησα αυτά της Ferrari και του Audi. Τη Ferrari τη συναρμολόγησα την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, το Audi το Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020.




Έτσι αισθάνθηκα ώριμος πλέον να προχωρήσω και στην απόκτηση / συναρμολόγηση του Nissan. Από το καλό διαδίκτυο πληροφορήθηκα ότι στα καταστήματα «Μουστάκας», τα μόνα που είχαν φέρει την καινούργια αυτή σειρά,  διαθέσιμα ήταν, πλέον, μόνο τα κουτιά των Jaguar και Lamborghini.


Επειδή και το “Lego Shop”, στο “The Mall Athens” / Νερατζιώτισσα, ανήκει στην αλυσίδα «Μουστάκα» το κοίταξα στο διαδίκτυο και είδα ότι και τα πέντε, πιο πάνω, κουτιά εμφανιζόντουσαν ως διαθέσιμα στο συγκεκριμένο κατάστημα. Το αποφάσισα! Μόλις είκοσι πέντε χιλιόμετρα, και κάτι δεκάδες μέτρα, δεν θα μπορούσαν να με χωρίσουν από το Nissan των ονείρων μου. Με, ήδη, φαγούριζαν τα δάχτυλα μου!

Ξεκίνησα, ταξίδεψα, έφτασα. Οποία, όμως, απογοήτευση! Δεν το Nissan (μου) υπήρχε! Μόνο διαθέσιμο το των Jaguar κουτί. Προτιμούσα αυτό των Lamborghini. Από την άλλη πώς να φύγω, 25 + χιλιόμετρα μετά, με άδεια χέρια; Λοιπόν, αγόρασα. Δύο Lego BrickHeadz κουτιά. Το, του 2018, 41631 (NEWT SCAMANDER [76] & GELLERT GRINDELWALD [77]) και το, του 2020, 40384 (GROOM). Κουτιά τα οποία δεν είχα δει σε άλλα καταστήματα. Μάλιστα είχα την εντύπωση πώς η σειρά BrickHeadz είχε ολοκληρωθεί και χάρηκα που δεν ήταν έτσι.





Συμπέρασμα: Για το Nissan θα έπρεπε να περιμένω να το ξαναφέρει ο «Μουστάκας», ή όποιος άλλος, ή να το παραγγείλω στο εξωτερικό.  Μεγάλο παιδί είμαι, την τέχνη της υπομονής την κατέχω. Θα περιμένω! Το κουτί με τις Lamborghini όμως; Και ωραιότατο περιεχόμενο είχε, και ακριβό ήτανε (75 €) και στον, σκέτο, «Μουστάκα», κατά το διαδίκτυο, υπήρχε. Λοιπόν, θα αναβαθμιζόμουνα! Αντί Nissan, διπλή Lamborghini! Τρένο, Μοναστηράκι, Πλατεία, «Μουστάκας». Μία από τα ίδια! Πουθενά το κουτί των Lamborghini! Το μόνο που βρήκα, μετά από πολύ ψάξιμο, ένα κουτί, ελαφρώς ταλαιπωρημένο, των Jaguar. Το μπλε τους χρώμα μου φάνηκε εντελώς χαζό. Το άφησα στη θέση του. Αν το αγοράσω θα είναι μετά το Nissan και τις Lamborghini και για λόγους πληρότητας.

Δεν όμως το κυνηγητό μου, των Lego, είχε τελειώσει. Εντάξει, στο Μοναστηράκι δεν το βρήκα αυτό που ήθελα. Στο Ελληνικό όμως; Μήπως και εκεί δεν υπάρχει ένα μεγάλο «Μουστάκας» κατάστημα; Ο αείποτε σε νέες περιπέτειες! Πλατεία Συντάγματος, metro, σταθμός Αργυρούπολης. Περπάτημα για 700 + μέτρα και να ’μαι στον του Ελληνικού «Μουστάκα» εντός.





Από τα ίδια μία. Κανένα κουτί Lego Speed Champions 2020 δεν κυκλοφορούσε στο κατάστημα. Η καλή πωλήτρια με ενημέρωσε ότι μόνο έξι κουτιά Lamborghini είχαν φτάσει στο κατάστημα και, βεβαίως, πουλήθηκαν. Τελικά δέχομαι μεγάλο ανταγωνισμό και δεν γνωρίζω από πού; Από τους πιτσιρικάδες ή τους ομήλικους μου συλλέκτες;

Το Lego – κυνήγι μου είχε τερματιστεί. Στόχος δεν επετεύχθη! Μου έμειναν, για παρηγοριά, τα δύο Lego BrickHeadz κουτιά μου. Επιστροφή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, λεωφορείο Α3, «Ο Πρόεδρος» (για φαγητό), λεωφορείο 124 και επιστροφή στην Τ47 έξι, σχεδόν, ώρες μετά την από εκεί αναχώρησή μου.



Καλή Χρονιά, ακόμα μία φορά, και
Καλό Σαββατοκύριακο!

Ένα κλικ μακριά Chris Rea και I Can Hear Your HeartBeat”:




I Can Hear Your HeartΒeat

In the silence of the side street
In the whisper of the night
From the darkness of the empty hours
To the early morning light
From the hustle down on main street
With all it's lights so bright
To the trucker on the highway
Pressing through the night

I can hear you heartbeat
I can hear you heartbeat
Girl, the sound of you is so sweet

I'm in a European disco
And it's thumping up the beat
There's a jukebox in a cafe
Where the younger ones can meet
We got freezing Coca-Cola
We got anything you want
I'm moving on that back beat
Girl, but it's you that sings the song

'Cos I can hear you heartbeat
I can hear you heartbeat
The sound of you is so sweet

And I'm sailing on your wind song
Oh, I can feel the summer breeze
You've got me walking on my tiptoes
You've got me standing on my knees
From the mills way down in Pittsburgh
To the clubs of gay Paris
No matter where I roam, girl,
You can always get to me

And I still hear your heartbeat
Yea I still hear your heartbeat
Girl, the sound of you is so sweet,
to me

And I still hear your heartbeat
Yea I still hear your heartbeat
Girl, the sound of you is so sweet,
to me

10/01/2020

2 σχόλια:

  1. Ορθογραφικό μικρό λάθος, "η πωλήτρια σας ενημέρωσε...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Χαρά,

      Τώρα είδα το μήνυμά σου. Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση. Σπεύδω να το διορθώσω!

      Καλή συνέχεια :)

      Διαγραφή