Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

1198. Boba Fett [LEGO]

Που είχαμε μείνει; Α! Στην εγγραφή 1196 και το Pickup & Caravan, της Lego βεβαίως! Ημερομηνία συναρμολόγησης, του Pickup. . .,  η Κυριακή, επτά Οκτωβρίου 2018. Πέρασαν, από την συγκεκριμένη Κυριακή, ημέρες πέντε και, όπως συνηθίζεται, ήρθε ένα Σάββατο. Αυτό της δεκάτης τρίτης Οκτωβρίου του 2018. Για το Σάββατο αυτό και το πρωινό του το μενού είχε συναρμολόγηση ενός ακόμα Lego που δεν ανήκε στη σειρά  Speed Champions.

H, της Lego, σειρά, λοιπόν, ήταν η «Star Wars» και το, περί ου ο λόγος,  κουτί 75533 με τα, για συντομία, εκατόν σαράντα τέσσερα (144) τουβλάκια του σου έδινε τη δυνατότητα να συναρμολογήσεις μια φιγούρα του Boba Fett. Την άρπαξα τη δυνατότητα και στρώθηκα, με τα σχετικά, στο γραφείο μου. Όταν σηκώθηκα είχα πλέον συναρμολογήσει το δέκατο όγδοο Lego μου! Είχα, σαν να λέμε,  (και) έναν Boba Fett στην κατοχή μου! Χαρακτηριστική λεπτομέρεια, η υφασμάτινη μπέρτα του.

Όσοι ενδιαφέρονται για τον Boba Fett μπορούν να διαβάσουν, στα Αγγλικά, τα σχετικά εδώ.

Ακολουθούν, της Lego φιγούρας του Boba Fett, φωτογραφίες δέκα:Ένα κλικ μακριά Tanita Tikaram και Twist In My Sobriety:08/12/2018

2 σχόλια:

  1. Πω πω! Τι ωραίες ιστορίες μου θύμησες τώρα!
    Όχι με τον Fett, αλλά με το άσμα της Tikaram!
    Όπως και να έχει, καλό βράδυ Αείποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή