Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

1193. Ford Fiesta M-Sport WRC [LEGO]


Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018, πρωί. Στο γραφείο της Τ47 στήνεται το γνωστό σκηνικό. Νεράκι, καφεδάκι και Lego κουτάκι. Ποιο; Μα αυτό της επικεφαλίδας:


της σειράς Speed Champions της Lego, με αριθμό 75885.  

Κόστος του κουτιού 19,99 €, από τον «Μουστάκα» (πλατεία Μοναστηρακίου), και πλήθος κομματιών 203. Κυρίαρχα, τελικά, χρώματα στο κατασκευασμένο μοντέλο το άσπρο και το μπλε.

Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς με το χαρακτηριστικό WRC (World Rally Championship). Και αυτό, όπως το Mercedes-AMG GT3, διαθέτει και εναλλακτική μουσούδα.

Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Ακολουθούν φωτογραφίες δέκα τρεις από την όλη διαδικασία:Ένα κλικ μακριά Larry Miller και “The Wrong Name”:04/11/2018

2 σχόλια:

 1. Όχι, δεν έχω καλές αναμνήσεις από τα Lego, διότι ο γιος μου, όταν ήταν μικρούλης, τα συναρμολογούσε και μετά τα έκανε πάλι φύλλο και φτερό!
  Και τα άφηνε στο πάτωμα. Κι ύστερα έλεγε "Νύσταξα μαμά, πάω για ύπνο"! Και τι να έκανα η δόλια μάνα; Τα μάζευα κομματάκι-κομματάκι και τα έβαζα στο κουτί!
  Τελικά, όχι, δεν έχω καλές αναμνήσεις από τα Lego!
  Ας ακούσω καλύτερα το άσμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα (δεύτερη)! Τα αδικείτε, θαρρώ,κομμάτι τα Lego τα καημένα. Μια χαρά, κυριολεκτικά, είναι για παιδιά και, εεε χμ!, λίιγο μεγαλύτερους!

   Διαγραφή