Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

1030. Ένας Τρόπος Ακόμα



Στην εγγραφή 1027. Σπαταλημένος Καιρός περιέγραφα με ποιο τρόπο σπαταλούσα το χρόνο (μου) προσπαθώντας να φέρω σε λογαριασμό τα αντίγραφα των εγγραφών του παρόντος e-ημερολογίου που διατηρώ.

Συνεχίζω, λοιπόν, να σπαταλώ το χρόνο μου με άλλους τρόπους. Αυτή τη φορά προσπαθώ να βάλω σε τάξη τα τραγούδια που έχω στον Η/Υ της Τ47. Τραγούδια σε μορφή mp3, αυτά σε μορφή FLAC είναι άλλη ιστορία, το πλήθος των οποίων υπερβαίνει τις 120.000 και διαρκώς αυξάνει (ας όψεται το διαδίκτυο και οι ευκολίες του!).

Με δεδομένη τη μανία μου για τάξη, ομοιομορφία και προσοχή στη λεπτομέρεια κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Έχω καταλήξει στα συμπεράσματά μου. Όποιος ισχυρίζεται ότι έχει, ας το πούμε έτσι, βάσεις δεδομένων τέτοιου μεγέθους σε απόλυτη τάξη πιθανότατα ψεύδεται, εν γνώσει του ή μη.

Προσπαθώ, λοιπόν. Ακούω, γράφω, σβήνω, διορθώνω. Είναι απίστευτο το που, και με πόση ευκολία, μπορεί να γίνει ή να ανακαλυφθεί το λάθος. Όλοι οι τίτλοι, άλμπουμ και τραγουδιών, με κεφαλαία. Όλα τα τραγούδια αριθμημένα, ξεκινώντας από 01, 001, κατά περίπτωση, όλες οι συλλογές σε έναν φάκελο, μιας και τα τραγούδια αυτά δεν τα ακούω από συμβατικό CD Player και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να περιορίζομαι στο περιεχόμενο ενός CD τη φορά. Προσπαθώ, επίσης, να μετατρέψω τα Greeklish, τα οποία σιχαίνομαι!, σε Ελληνικά και ο χρόνος μου πέφτει σε μία μαύρη τρύπα!

Ακόμα μία φορά, λοιπόν, σπαταλώ τον καιρό μου και . . . το ευχαριστιέμαι. Το τέλειο και άψογο δεν θα το φτάσω ποτέ αλλά, τουλάχιστον, προσπαθώ.

Να είσαστε όλες και όλοι Καλά!

Ένα κλικ μακριά The Cars και Drive”:


27/09/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου