Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

0506. Δύσκολοι Καιροί [Και Πάλι]

Επί τα αυτά και πάλι. Καρέκλες, σταυρόλεξα, παχύρρευστος χρόνος και όλα τα σχετικά. Καταλάβατε, θαρρώ. Και ο πλανήτης. αδιάφορος, συνεχίζει τις στροφές και τις περιστροφές του. Και καλά κάνει! Εμείς, για πολλοστή φορά, το παλεύουμε και αυτό είναι όλο.

Το δεύτερο, τώρα. Ο Μέρφι ο απίθανος! Ο Μέρφι και τα μηχανήματα του διαβόλου. Οι Η/Υ. Και ο δικός μου, εδώ στην Α29, στρίντζωσε. Διακοπές εγώ, που ο Θεός να τις κάνει, διακοπή κι αυτός. Στάση εργασίας, πώς το λένε; Αρνείται να συνεργαστεί και κάνει ότι του κατέβει. Σέρνεται! Το δύσκολο είναι ότι δεν θέλει με τίποτα να “ανοίξει” το παρόν ημερολόγιο. Αλλά με τίποτα! Και με το Google, γενικώς, δεν τα πάει καλά. Άρα και από αλληλογραφία μέσω gmail “Γράφε’ μ ενίοτε” που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Σκαρίμπας. Και αυτό και στον Firefox και στον Internet Explorer. Ένα Format C: του χρειάζεται! Το γνωρίζω καλά. Έλα όμως που θα πρέπει να εγκαταστήσω δεκάδες προγράμματα και να περάσουν μέρες μέχρι να τον φέρω σε λογαριασμό. Αφτό εκμεταλλεύεται ο αφιλότιμος και με παιδεύει.

Όλα μοιάζουν και πάλι δύσκολα, λοιπόν. Και είναι!

Από το άλμπουμ “Dancing In The Sun” Franck Pourcel ακούμε το ομότιτλο τραγούδι.


Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχει ο υπηρεσιακός φορητός!


06/08/2008

5 σχόλια:

  1. Ωραίο κομμάτι. Πάντως όποτε έκανα κι εγώ format, μετά από λίγα λεπτά το μετάνιωνα, γιατι ανακάλυπτα ότι όλο και κάποιο πρόγραμμα δεν το είχα. Άσε που συνολικά η επανεγκατάσταση μου τρώει μία βδομάδα καθαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπάθησε defragmentation και απόεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν χρειάζεσαι και αναβαίνουν στο startup του υπολογιστή.
    Έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο;
    Τρέξε ίσως και τον antivirus, ίσως βοηθήσει...
    Μήπως χρειάζονται τα προγράμματα update?

    Καλή επιτυχία :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telika vista "koutsoi,stravoi oloi ston Agio Pandeleimona"...
    Eimai sigouri Aeipote oti an akolouthisetai tis politimes simvoules tis Vista tha sas vgei se poli kalo!
    kali mera!
    propetis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο δείμος του πολίτη:

    Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς τον Η/Υ τόσο το χειρότερο, τελικά! Φοβάμαι ότι δεν θα αποφύγω την περιπέτεια “Δτου κι από την αρχή!”. . .

    ViSta:

    Αχ! Όλα αυτά, ως μη χθεσινός, τα έχω ήδη πράξει και ελάχιστη βελτίωση είδα. Έχω κολλήσει κάτι το ύποπτο θαρρώ που ο κ. Norton αδυνατεί να εντοπίσει και να εξολοθηρεύσει. . . Πιροσπαθώ!

    Ευιχαριστώ πολύ! :))

    propetis:

    Αν και δεν το που κολλάει η παροιμία κατάλαβα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

    ΚαληΗμέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den ithela na sas berthepso,
    i paroimia itan gia tin Vista opou otan kai ego exo provlimata me ton ipologisti mou ekeini simvoulevomai pou apo oti exo katalavei den eimai kai i monadiki...
    signomi pou sas berthepsa,
    propetis

    ΑπάντησηΔιαγραφή