Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

1435. Μονοχρωμία στην Αθήνα [2]

Στην προηγούμενη εγγραφή είχα την ευκαιρία να γράψω όσα έγραψα. Σήμερα θα πράξω ομοίως. Καινούργια κάθοδος στην Αθήνα μόλις τρεις μέρες μετά την προηγούμενη. Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου. Αυτή τη φορά από το σταθμό metro της πλατείας Συντάγματος μέχρι το ύψος της πλατείας Κάνιγγος. Μια κοντή διαδρομή θα έλεγε κανείς.

Κάτι λίγα ψώνια και η απαραίτητη «Λέσβος» με μία φίλη. Αλλά. Η φωτογράφιση, φωτογράφιση. Το χούι βγαίνει τελευταίο. Και πάλι με  επιλογή «Μονοχρωμία» στην κάμερα του κινητού. Αυτή τη φορά η τελική συγκομιδή ήταν εξήντα (60) μονόχρωμες φωτογραφίες. Από αυτές ακολουθούν, στο γνωστό μέγεθος των 1344Χ672 pixel2 και κατάλληλα πλαισιωμένες, οι είκοσι μία (21) που διάλεξα:





















Ένα κλικ μακριά Elias Rahbani και “At The Hotel”:


18/11/22

4 σχόλια:

  1. Πόσο καιρό έχω να κατέβω κέντρο βρε Αείποτε. Άηντε να δούμε πότε θα τα πραγματοποιήσω. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου, όπως πάντα. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γιάννη,

      Μια βόλτα στο κέντρο, που και που, ίσως και να χρειάζεται.

      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφες οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες! Είναι που θυμίζουν μια παλιά εποχή και ωραιοποιούν τις εικόνες. Βέβαια , όμορφα ή άσχημα, ο καθένας ότι θέλει βλέπει...τα μάτια ξεγελούν...και αναλόγως και τη διάθεση. Οφείλω μία συνάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χαρά,

      Κάλλιο αργά παρά αργότερα (όσον αφορά την απάντησή μου).

      Όντως το απρόμαυρο θυμίζει εποχές παλαιότερες και, για εμένα τουλάχιστον, αγαπημένες.
      Δεν οφείλεις τίποτα και αυτό δεν αναιρεί το γεγονός της χαράς κάθε φορά που συναντιόμαστε.

      Να είσαι Καλά.

      Διαγραφή