Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

1159. LEGO TECHNIC 42063 / BMW 1200 R GS (10-16)




Γενέθλια. Αρχές Μαρτίου. Δώρο της Δώρας. Το LEGO του τίτλου. Το είχα εντοπίσει. Θα το αγόραζα για το Πάσχα. Με πρόλαβε. Το καταευχαριστήθηκα.

Έμεινε στο κουτί του. Ένα μήνα και κάτι. Εχθές, Κυριακή του Πάσχα, το πρωί, το ξεκίνησα. Το τελείωσα το απογευματάκι. Ενδιαμέσως, βεβαίως, οικογενειακό τραπέζι. Κάπου με δυσκόλεψε. Έκανα κάποια λαθάκια. Τα διόρθωσα. Με τα αυτοκόλλητα τσάτρα –πάτρα, ως συνήθως. Το τελικό αποτέλεσμα, θα έλεγα, θετικό.




Μου άρεσε αυτό που κατασκεύασα. Με ενδιαφέρουν τα LEGO. Είναι επειδή φτιάχνοντάς τα δεν σκέφτομαι άλλο τίποτα. Με ξεκουράζει η κατασκευή τους. Έχω ανάγκη να χρησιμοποιώ και τα χέρια μου. Να ξεφεύγω από σκέψεις, βιβλία και διαβάσματα. Καθαρίζω το γραφείο. Φτιάχνω καφεδάκι. Στρώνομαι. Γίνομαι, ίσως, παιδί.

Το απολαμβάνω. Η BMW R 1200 GS ήταν το ένατο LEGO που έφτιαξα. Έχω ακόμα ένα, γενεθλίων δώρο και αυτό, που δεν ακόμα έχω φτιάξει. Το CREATOR 31048 (7-12). Ίσως αύριο.




Ξεκίνησα την 1η Ιανουαρίου 2015. Από τα εννέα αυτά LEGO τα έξι ήταν δώρο (όπως και το δέκατο). Με έχουν πάρει είδηση! Μου αρέσει. Συνεχίζω.

Σήμερα το πρωί πήρα το καινούργιο μου LEGO και την Canon EOS 600D και βγήκα στον κήπο της Τ47. Φωτογράφιση. Εκατόν δεκαέξι φωτογραφίες. Κράτησα τις πενήντα έξι. Κάτι έκανα. Κρίνετε:









Να είσαστε Καλά!

Ένα κλικ μακριά Foreigner και I Want To Know What Love Is”:



09/04/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου