Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

1080. Δειλινό (Στη Γλυφάδα)

Τηλεφώνημα από φίλους. Πρόταση για βόλτα. Αποδοχή. Απογευματάκι Σαββάτου. Οκτώ Οκτωβρίου 2016. Τόπος; Γλυφάδα. Είχα μήνες πολλούς να περπατήσω στην παραλία της. Η εντοπιότητα διευκολύνει δεν εξασφαλίζει.

Έκανα τη σκέψη να πάρω μαζί μου τη μεγάλη φωτογραφική μηχανή (Canon EOS 600D). Με αποθάρρυνε ο όγκος και το βάρος της. Δεν βαριέσαι σκέφτηκα καλή είναι και η κάμερα του κινητού. Μετάνιωσα μόλις είδα τα χρώματα της δύσης. Καλό το κινητό (Samsung S3 Neo) αλλά μέχρι ένα σημείο.

Όσο το φως ήταν αρκετό κάτι γινόταν από ένα σημείο και πέρα οι φωτογραφίες που έβγαλα ήταν για τον κάδο απορριμμάτων. Εκεί καταλήξανε. Κράτησα, έτσι, το 50% περίπου των φωτογραφιών που έβγαλα (99 το πλήθος, των που έβγαλα, αν δεν η μνήμη μου με απατά).

Από τις που κράτησα, βεβαίως, σμίκρυνα 19, στο 33% του αρχικού τους μεγέθους, και τις ανέβασα, σαν άλμπουμ, στο Facebook.

Από αυτές τις 19 διάλεξα 17 τις επεξεργάστηκα με το φίλτρο BazSim II των Topaz Labs, μέσω Photoshop, και τις παραθέτω:Ένα κλικ μακριά το Ερωτικό του Γιάννη Σπανού:15/10/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου