Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

1034. Σύνταγμα – Ομόνοια: Τεθλασμένη Διαδρομή (Α)

Όπως έγραψα και στην προηγούμενη εγγραφή συνηθίζω, όταν πηγαίνω στο γραφείο με το metro,  να κατεβαίνω στο σταθμό του Συντάγματος και να κατηφορίζω προς την Ομόνοια.

Ο σκοπός διττός. Άσκηση και φωτογράφιση (με την κάμερα του κινητού - Samsung S3 Neo). Για την ποικιλία του πράγματος προσπαθώ να ακολουθώ διαφορετικές διαδρομές προκειμένου, κυρίως, να εξυπηρετήσω αυτόν τον δεύτερο σκοπό.

Το καλό είναι ότι, γύρω στις επτά το πρωί που κατηφορίζω, η κίνηση, ανθρώπων και οχημάτων, είναι μειωμένη και η διαδικασία της φωτογράφισης διευκολύνεται. Τώρα μάλιστα, με την αλλαγή της ώρας, υπάρχουν και καλύτερες συνθήκες φωτισμού.

Τη γνώμη μου για την πόλη της Αθήνας την έχω καταθέσει εδώ και αυτό δεν αλλάζει. Από την άλλη το μόνο σίγουρο ότι υπάρχουν σημεία - οάσεις ομορφιάς τα οποία απομονώνοντάς τα, σε μία φωτογραφία για παράδειγμα, μπορείς να τα φωτίσεις και να τα αναδείξεις.

Από τη διαδρομή (μου) Σύνταγμα – Ομόνοια, λοιπόν, της Δευτέρας, 26 Οκτωβρίου, ακολουθεί μια επιλογή 31 φωτογραφιών:
































Ένα κλικ μακριά, Των παπουτσιών Η Σκόνη, των Πέτρου ΤαμπούρηΘοδωρή Γκόνη, από το άλμπουμ τους Τα Πορφυρά Καμπάγια, με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο:


28/10/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου