Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

1368. Μιας Κυριακής Καμώματα

 

Έχοντας συναρμολογήσει περισσότερα από σαράντα χιλιάδες (40000) κομμάτια, ή τουβλάκια αν προτιμάτε, Lego και Cobi έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι ότι η ενασχόληση με τα τοιαύτα μοιάζει, για εμένα τουλάχιστον, να λειτουργεί καλύτερα στο κρύο παρά στη ζέστη. Καλύτερα, δηλαδή, να συναρμολογείς το χειμώνα, παρά το καλοκαίρι.



Έτσι, και ενώ στα ντουλάπια της Τ47 βρισκόντουσαν αρκετά κλειστά κουτιά της Lego, εγώ, το καλοκαιράκι, με άλλα καταπιανόμουνα. Ανάμεσά τους και τα μπάνια όπου, εφέτος, μοιάζει να σημείωσα προσωπικό μέγιστο με το πλήθος τους να φθάνει στο χορταστικό σαράντα (40).



Πέρασαν όμως, και ευτυχώς εποχή που είναι, οι ζέστες, ψύχρανε ο καιρός, μαζευτήκαμε κι εμείς στα σπίτια και τα γραφεία μας. Καιρός για Lego, με άλλα λόγια. Την Κυριακή, λοιπόν, 3 Οκτωβρίου 2021, ανέσυρα το κουτί Lego BrickHeadz 40466 [Baby Panda 1 (116), Baby Panda 2 (117) και Panda (115)] και συναρμολόγησα το περιεχόμενό του. Γούστο είχε, ο αείποτε πάντα, όπως είναι το όνομά μου στο Facebook, να συναρμολογεί Panda. Τα συγκεκριμένα Panda στον επίσημο ιστότοπο της Lego παρουσιάζονται και σαν Chinese New Year Pandas.


Τα Panda αυτά, ασυναρμολόγητα βεβαίως, βρισκόντουσαν στην κατοχή μου από τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021. Ημερομηνία κατά την οποία παρέλαβα το διακοσίων σαράντα εννέα (249) κομματιών κουτί τους μετά από σχετική παραγγελία στον «Μουστάκα» (το κόστος του στα 24,99 €). 



Στο κουτί περιλαμβανόντουσαν τέσσερα (4), μη αριθμημένα, σακουλάκια με τουβλάκια και δύο φυλλαδιάκια με τις οδηγίες συναρμολόγησης. Ως συνήθως, για τη συναρμολόγηση,  προτίμησα να χρησιμοποιήσω το σχετικό αρχείο PDF και την προβολή του στην οθόνη του Η/Υ μου.

Το ενδιαφέρον και ιδιαίτερο ήταν τα τρία κρεμαστά κινέζικα φαναράκια και το ξαπλωμένο μωρό Panda. Αυτό ήταν το κουτί Lego με αύξοντα αριθμό εκατόν τριάντα ένα (131) το περιεχόμενο του οποίου συναρμολογούσα (με κάποια κουτιά να έχουν δύο και τρία διακριτά Lego) και στα ντουλάπια της Τ47 άλλα δέκα, Lego κουτιά, περιμένουν τη σειρά τους.


Να είσαστε Καλά!

Ένα κλικ μακριά Justin Timberlake και Rock Your Body” (δύσκολο, πάντα, να βρεις τραγούδι που να ταιριάζει με τα Panda κι ας σε λένε Αείποτε Πάντα!):


05/10/2021

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας!
    Πόσο σας ταιριάζουν τα Πάντα!
    Θα τα έχω υπόψη γιατί είναι πολύ γλυκά! Καλές δημιουργίες, τώρα που φθινοπώριασε!
    Σας χαιρετώ διαδικτυακώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Χαρά,

      Όντως, χαριτωμένα τα Panda!

      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  2. Βρε θηρίο έκανες 40 μπάνια; Μπράβο ειλικρινά! Εμείς φίλε μου, φτάσαμε στον εξωφρενικό αριθμό των ....τριών! Ναι, καλά άκουσες φίλε μου. Αντιλαμβάνεσαι. Πολύ το χαίρομαι. Καλά οι κατασκευές μου όπως πάντα άψογες. Δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Την καλησπέρα μου φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γιάννη,

      Ναι, τα σαράντα μπάνια ήταν μια ευτυχής συγκυρία. . .
      Μη νομίζεις, κι εγώ πέρυσι μόλις πέντε είχα κάνει.
      Εύχομαι του χρόνου να κάνουμε και οι δύο όσα τραβάει η ψυχή μας!
      Όσο για τις, Lego/Cobi, κατασκευές πρόκειται για μικρές, ευχάριστες αποδράσεις!

      Να είσαι Καλά!

      Διαγραφή