Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

0917. ΟΑΣΑ Ο Ανεκδιήγητος


Σήμερα, αφού περίμενα επί μισή ώρα τον ατσίδα με το μπλε (λεωφορείο), έστειλα, μέσω της διαδικασίας για Παράπονα της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ, το ακόλουθο (κατάλληλα, βεβαίως, συμπληρωμένο):

Καλησπέρα,

Θερμά συγχαρητήρια για την εξαφάνιση του συγκεκριμένου δρομολογίου. Προφανώς το να διαχειριστείτε με επιτυχία από ένα μέχρι, με το ζόρι, τρία δρομολόγια ανά ώρα μιας τοπικής γραμμής, λαμβανομένου υπόψη τού μεγαλείου και της αξιοσύνης σας, σάς αφήνει παγερά αδιάφορους.

Εξ’ άλλου εσείς πληρωνόσαστε από τους Εξωγήινους και όχι από τους ιθαγενείς οι οποίοι, άκουσον – άκουσον, έχουν το θράσος να ζητούν την τήρηση των δημοσιοποιημένων πινάκων δρομολογίων των καινούργιων και πολυτελών οχημάτων σας.

Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιος αρμόδιος, υπεύθυνος ή, τέλος πάντων, σχετικός με την υπόψη εξαφάνιση ο οποίος πληρώνεται, για αυτό που δεν κάνει, παρακαλώ γνωστοποιήστε μου ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και θα του στείλω ευθύς συγχαρητήριο τηλεγράφημα και, ίσως, άνθη.

Ένας καταγοητευμένος από την ποιότητα των υπηρεσιών σας και θαυμαστής της συνέπειάς σας ιθαγενής.

Βεβαίως οι αυτούκλες τους, αποδεδειγμένα, δεν ιδρώνουν, κι ας απαντούν με ευγενέστατες άρες - μάρες - κουταμάρες, αλλά και το να τους πληρώνεις και να κάνουν ότι τους γουστάρει δεν αντέχεται!

Ένα κλικ μακριά Δώρα Μόραλη και  “Μια Φορά Μονάχα Φτάνει” των Γιάννη Σπανού – Κώστα Κινδύνη:



27/02/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου