Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

0806. Μάρτιος Μήνας Γενεθλίων


Βρισκόμαστε ήδη στην 6η του Μαρτίου μέρα. Σαν σήμερα, το 2008, ξεκίνησα το “άλλο” μου e-ημερολόγιο. Ένα e-ημερολόγιο ειδικού, θα έλεγα, σκοπού. Ένα ημερολόγιο μινιμαλιστικών εγγραφών που δημιουργήθηκε για να (μου) δώσει τη χαρά τόσο της άμεσης κατάθεσης σκέψεων όσο και της δημιουργίας τροχιοδεικτικών  εγγραφών έκφρασης αισθημάτων και συναισθημάτων κυρίως για την πορεία μιας συγκεκριμένης σχέσης. Αριθμεί ήδη 283 εγγραφές και βρίσκεται σε οριακό σημείο. Συγκεκριμένες δυσκολίες στην εξέλιξη της σχέσης για την οποία δημιουργήθηκε επηρεάζουν σαφέστατα την ύπαρξή του. Παραμένει, ωστόσο, πάντοτε ελκυστική η προοπτική του να γνωστοποιήσω το περιεχόμενό του “στην απέναντι όχθη”. Μια προοπτική που θα ήταν εξαιρετικά ισχυρότερη, αγγίζοντας τη βεβαιότητα, αν υπήρχε βάσιμη πιθανότητα η απέναντι στοιχειωδώς, έστω, να κατανοήσει τα του συγκεκριμένου ημερολογίου. . . 

Τα δεύτερα γενέθλια είναι αυτά του συγγραφέα. Πενήντα επτά περιστροφές, γύρω από την πύρινη του ήλιου σφαίρα, που συμπληρώθηκαν στις 2 Μαρτίου και, μιας και δεν ζαλιστήκαμε και δεν ζαλιζόμαστε, συνεχίζουμε!

Τα τρίτα γενέθλια είναι του παρόντος e-ημερολογίου και αν είχαμε και τη σχετική τούρτα θα έπρεπε να τις βάλουμε και επτά κεράκια μιας και ξεκίνησε τη ζωή του την 1/3/2005. Οχτακόσιες έξη, με την παρούσα, εγγραφές και συνεχίζουμε.

Τριπλά γενέθλια, λοιπόν, μέσα στις έξη πρώτες ημέρες του Μαρτίου και ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια! Γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι κι εγώ . . . ομοίως!

Ένα κλικ μακριά και “Η Αγάπη Αργεί”, σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου και μουσική Τρύφωνα Κουτσουρέλη, με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.



06/03/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου