Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

0756. Σε Ένα Υπόγειο

Ένας άνθρωπος σε ένα υπόγειο μπορεί να σκεφτεί και να γράψει ότι θέλει. Αλήθειες και ψέματα. Τι προσδοκά, τι επιθυμεί, τι εισπράττει. Όλα μπορεί να τα σκεφτεί. Να τα ανακατέψει! Μπορεί να φτιάξει σενάρια, να εξετάσει εναλλακτικές της ζωής του διαδρομές. Να αισθανθεί καλά. Να βγει από το υπόγειο και να τα ξεχάσει!

Ένας άνθρωπος σε ένα υπόγειο, με περισσότερα από 55.000 τραγούδια στη διάθεση του, μπορεί να ακούσει ότι θέλει. Να επιλέξει, να ακούσει, να ταξιδέψει, να στοχαστεί.

Ένας άνθρωπος σε ένα υπόγειο, με 1.169 εγγραφές ημερολογίου στη διάθεση του, μπορεί να ανατρέξει στο παρελθόν του. Να διαβάσει, να αναθυμηθεί, να αναγευτεί, να συνδυάσει.

Ένας άνθρωπος με περισσότερες από 12.500 φωτογραφίες, ψηφιακές και σκαναρισμένες, από τη ζωή του μπορεί να τις δει με τη σειρά ή στην τύχη. Και πάλι να θυμηθεί και να νιώσει.

Ένας άνθρωπος σε ένα υπόγειο με εκατοντάδες περιοδικά στη διάθεσή του μπορεί να διαλέξει ένα, ή να πάρει ένα στην τύχη, να το ξεφυλλίσει και να το χαζέψει.

Ένας άνθρωπος σε ένα υπόγειο μπορεί να σκεφτεί και να γράψει ότι θέλει. Μπορεί να χαράξει την πορεία της ζωής του ή, και μόνο, το τι θα κάνει την επόμενη μέρα.

Ένας άνθρωπος σε ένα υπόγειο με τις μουσικές, τα ημερολόγια, τις φωτογραφίες και τα περιοδικά του με ένα μυαλό που λειτουργεί και μια καρδιά που φλέγεται είναι ένας βασιλιάς!


Ένα κλικ μακριά: Frank Sinatra καιFly Me To The Moon”.


09/03/2011

5 σχόλια:

  1. Κι οι πόθοι τους ακολουθούνε
    υπόγειες διαδρομές :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βγει από το υπόγειο;

    καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [...και μια καρδιά που φλέγεται είναι ένας βασιλιάς!…] εκεί μέσα! πολύ ωραία... αλλά θα προτιμούσα να έβγαινε και να μάζευε και άλλα ωραία και θαυμαστά έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον ύπνο βασιλέας στον ξύπνιο τίποτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Michalis Melidonis:

    Ενίοτε! (Και ο Σαββόπουλος, εις τα τοιαύτα, ωραίος. . .)
    :-)

    meggie:

    Ε, πως δε μένει και συνέχεια μέσα!
    (αλλά, μάλλον, το . . . κουβαλάει)

    ViSta:

    Το ένα, πάντως, δεν εμποδίζει το άλλο . . .

    Ανώνυμος:

    Εγώ για ύπνο δεν είπα τίποτα. . .

    Καλό Ξημέρωμα, Καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή