Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

0635. Σήμερα

 
Εργασία και χαρά. “Toys’ Academy”, επί της Ακαδημίας. Κίτρινο Hummer H2. Cararama και πανέμορφο. Έψαχνα άλλα. Έφυγα με το Hummer. Κλίμακα 1:43, κόστος ευρώ επτά (7).
A29. Norton antivirus. Προβλήματα ενεργοποίησης. Με τα πολλά. Παραχώρησα τον έλεγχο του Η/Υ στον ευγενέστατο, και ικανό, κ. Gouri Shankar Tripathy (και ο Θεός γνωρίζει που βρισκόταν). Συνεργαστήκαμε. Μου έλυσε το πρόβλημα. Τον ευχαριστώ. Αύριο θα πέμψω ευχαριστήρια επιστολή στον προϊστάμενό του. Το καλό να γράφεται. Μου λείπει ύπνος. Τα μάτια τσούζουν. Έχω την εικόνα. To Hummer φωτογραφημένο με τη Cyber-shot φωτογραφική μηχανή του Sony Ericsson C905. Μένει το τραγούδι. Το βρήκα. Παλιό, κλασικό, όμορφο. Κυρίες και κύριοι: Jefferson Airplane και: Somebody To Love.

  
03/06/2009

6 σχόλια:

  1. ψάχνω στο google για τον κύριο αλλά δεν τον βρίσκω... η μάλλον βρίσκω πολλές αναφορές του ονόματός του, αλλά δε βγάζω άκρη... Hard disk / file system recovery tool?
    Χμμμ.... μη με αφήνεις με την απορία να πεθάνω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ! Γυναίκες! Ο κύριος Gouri Shankar Tripathy είναι Norton support representative στην Εταιρεία Symantec και με βοήθησε να ενεργοποιήσω το Norton Internet Security 2009 που είχα πληρώσει και κατεβάσει από το διαδίκτυο.

    Ακριβής, ευγενέστατος και γνώστης μου έλυσε το πρόβλημα μια χαρά. Σήμερα μάλιστα, και μετά την ευγενική προτροπή του, απέστειλα και ευχαριστήρια επιστολή στον προϊστάμενό του. . .

    Πλέον έχεις βάσιμους λόγους να μην . . . απόθάνεις!

    Φιλιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, τι λέτε θα μας κάνετε την τιμή μέχρι εδώ, πρόσκληση σε κύκλο φιλίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστώ.... πλέον έχω βάσιμους λόγους να μη αποθάνω με την απορία, τα υπόλοιπα είναι θέμα συγκαιρίας και όχι αναγκαιότητας... Καλησπέρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Hummer όταν είναι μικρά είναι μιά χαρά...όταν μεγαλώσουν όμως...είναι σκέτη οικολογική καταστροφή ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Katerina ante portas:

    Την καλή πρόθεση την είχα, την ευκαιρία την έχασα. . . ίσως την επόμενη φορά.

    ViSta:

    Έχετε, όμως, ένα τρόπο!
    :-)

    An-Lu:

    Αμ δεν είναι; Γι’ αυτό τα παίρνω μικρούλικα. Για να τα προλάβω! . . .
    ;-)

    Καλό Ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή