Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

0584. Καινούργιο Κοσκινάκι Μου. . .

Καινούργιο κινητό στην κατοχή μου, από χθες. Θα έλεγα για «οικογενειακούς λόγους». Βρέθηκα, λόγω των λόγων αυτών, στα ξαφνικά να ψάχνω για κινητό. Το Sony Ericsson Κ770i, σε αρίστη κατάσταση, βεβαίως, αλλά έπρεπε να «παραδοθεί» το συντομότερο δυνατό. Ξεκίνησα με το Sony Ericsson C902, συνέχισα με το Nokia N82, κατέληξα στο Sony Ericsson C905. Κανένα από αυτά δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο. Τελικά, και με τα πολλά, βρήκα εχθές το C905 και μάλιστα στη γειτονιά μου. Εκείνο που κυρίως με ενδιέφερε στο καινούργιο κινητό ήταν η φωτογραφική μηχανή του. Μιας και το K770i είχε φωτογραφική μηχανή 3,2 megapixel έψαχνα κινητό με μηχανή από 5 megapixel και πάνω. Κατέληξα στο τερατάκι των 8,1 megapixel και ελπίζω να αποδειχθεί αντάξιο των προσδοκιών μου. Με το K770i και όσο καιρό το είχα στην κατοχή μου (από 24/12/2007 έως 3/2/2009) τράβηξα συνολικά 2.239 φωτογραφίες και «κράτησα» περίπου 1.700. Καθόλου άσχημα, θα έλεγα. Καινούργιο κοσκινάκι, λοιπόν, με πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες και . . . πάλι διάβασμα! Η εικόνα που βλέπετε είναι του φυτού που έχω στο γραφείο μου και είναι τραβηγμένη με το C905.

Αφιτά!


Poll και «Μια Κοπέλα Στην Πηγή» το που ακούγεται.


  
04/02/2009

3 σχόλια:

  1. εμενα τα περι των κινητών δε με πολυενδιαφερουν
    μα τι λετε;
    ουτε και αυτα τα περι των ακινητων βεβαιως..
    αλλά αυτο το τραγουδι θα το ακουσω, το ακουω, συνδεδεμενη απευθειας χωρις εξωτερικες παρεμβασεις..

    Αειποτε,
    με γιατρευετε ενιοτε..

    τις ειλικρινεις ευχες μου, να σας κρατανε καλά..!

    σας φιλώ!

    (ποσο χρονων ημουν; 15; 16; πιο λιγο; ακουγα κι ακουγα αυτον τον δισκο! τον εψαξα και τον ξανα-απεκτησα μεγαλωνοντας, μα δεν τον ακουω..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σας λοιπόν! :)

    Το τραγούδι είναι καταπληκτικό. Τους άκουγε η πιο μικρή μου θεία κι είχε κρεμασμένο πόστερ τους. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Orelia:

    Εμένα με συγκινεί το ότι, με ένα τέτοιο κινητό, έχω τη δυνατότητα να φωτογραφήσω ότι επιθυμώ και ταυτοχρόνως επιτρέπεται. . . Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την, για πολλοστή φορά εκφραζόμενη, εύνοια σας. Μου κάνει καλό. . .
    Σας κι εγώ φιλώ!

    :))

    renata:

    Ευχαριστώ πολύ! :)

    ΚαληΗμέρα Κορίτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή