Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

0582. Ισχύει


Εύκολα, δύσκολα πάντα πρέπει κάτι να γράφουμε για να διατηρείται η συνέχεια και να ολοκληρώνεται η εικόνα (μου). Οκτώ Ιουλίου, λοιπόν, και όλα παραμένουν στάσιμα και όπως τα γνωρίζεις αν όχι και λίγο χειρότερα.

Όμως, από εσωτερική, ίσως, ανάγκη και μόνο τα έχω καταφέρει και έχω ισορροπήσει και τα έχω, για πολλοστή φορά, βρει με τον εαυτό μου. Περνάω μαζί του καλά και αυτό είναι όλο. Προσπαθώ να μην μιζεριάζομαι, να είμαι δυνατός και να χαμογελάω (. . .κάνει τους άλλους να ανησυχούν). Προσπαθώ και μοιάζει να τα καταφέρνω. . .

Αυτά, μεταξύ άλλων, έγραψα την 8/7/2002 και ακόμα μοιάζει να ισχύουν. Είναι ότι τα γεγονότα στη ζωή μας επαναλαμβάνονται, έστω και μεταμφιεσμένα κάποιες φορές. Είναι η αίσθηση του ‘αυτό το έχω ξαναζήσει’ που αναδύεται σε στιγμές ιδιαίτερες ή όχι και τόσο ιδιαίτερες.

Ακόμα ένας ‘e-ημερολογιακός’ μήνας τελειώνει με αυτή την εγγραφή. Ο τεσσαρακοστός έβδομος. Δεν είναι και λίγοι, αν το σκεφτεί κανείς ψύχραιμα. Εύκολα ή δύσκολα, εμπνευσμένα ή όχι, συνεχίζω. Αφτό είναι όλο!


Αγαπημένος Stevie Wonder και ‘Higher Ground’ με καταπληκτικά κρουστά.


30/01/2009

2 σχόλια:

  1. Πολύτιμο το χαμόγελο. Τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους.

    Επαναλαμβάνονται τα γεγονότα ;
    Μεταμφιεσμένα;
    Προφανως με ξεγελάει σε αυτήν την περίπτωση η μεταμφίεσή τους...

    Συνεχίστε! Εύκολα ή δύσκολα....χαίρομαι που είστε εδώ!

    Καλό σας μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαστε πολύ Καλή μαζί μου. Κι εγώ χαίρομαι που είσαστε στο χώρο.

    Καλημέρα και Καλό Μήνα
    [Κι ας άργησα να απαντήσω]

    ΑπάντησηΔιαγραφή