Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

0499. Η Ευτυχία, Ο Γείτονας Και Άλλα

Δύσκολοι καιροί και όχι μόνο για πρίγκιπες. Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι δίχως να το έχουμε επιλέξει. Εκείνο που έχουμε επιλέξει είναι να πράξουμε στο ακέραιο το χρέος μας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει και ο κακός γείτονας που βάλθηκε να δυσκολέψει τη ζωή μας. Είναι εξοργιστικό. Δίχως να έχεις πειράξει στο παραμικρό τον απέναντι να σου δημιουργεί προβλήματα και να σε αναγκάζει να υπερασπιστείς το ένα συν ένα ίσον δύο. Και, που να πάρει ο διάβολος, δύο κάνει!
Προσωπικά προβλήματα, θα μου πείτε, που δεν αφορούν όσους, κατά τύχη κυρίως στατιστικών βάση, διαβάζουν αυτές τις γραμμές. Έτσι είναι αλλά πως αλλιώς; Δύσκολοι καιροί, δύσκολες εγγραφές.

Ολοκληρώθηκε, με το χθεσινό φύλλο του Βήματος της Κυριακής, η σειρά των 8 CD με τα 100 τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι. Εξαιρετική η προσφορά με αρκετά δυσεύρετα τραγούδια. Απαράδεκτη η κασετίνα που, υποτίθεται, θα φιλοξενούσε τα CD. Για πέταμα. Και την πέταξα αποσπώντας το φυλλάδιο. Επρόκειτο για ένα ηλίθιο κατασκεύασμα, προφανώς σχεδιασμένο από ερασιτέχνη και άσχετο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να δεχθεί τα CD. Είναι, σε κάθε περίπτωση, κρίμα τέτοιες προσφορές να πάσχουν σε τέτοια, λυμένα εδώ και χρόνια, ζητήματα.

Κατά τα άλλα, και πάντα μιλώντας για την εφημερίδα “Το Βήμα”, συνεχίζεται από αύριο η προσφορά CD για το ελαφρό Ελληνικό Τραγούδι. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σειρά που έχει ήδη καλύψει το έτος 1956 και συνεχίζεται. Μια κασετίνα κάθε εβδομάδα, πέντε CD, πενήντα τραγούδια.

Εξαιρετική και η εβδομαδιαία προσφορά μυθιστορημάτων, πάντα από την ίδια εφημερίδα, με θέμα, λίγο ως πολύ, την ιστορία της Ελλάδας. Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας στη συμβολική τιμή των 5, 5 ευρώ. Πολλά και εξαιρετικά και τα προσφερόμενα βιβλία. Αγοράστε τα! Αξίζουν κάθε λεπτό που θα δώσετε και κάθε λεπτό που θα ξοδέψετε διαβάζοντάς τα. Σπεύστε! 


Ακούγεται το αγαπημένο “Knowing Me, Knowing You” των Abba


21/07/2008

4 σχόλια:

  1. Δεν ενοχλώ ποτέ και κανέναν, αν όμως με πειράξουν μαύρο φίδι που τους έφαγε. Δυστυχώς πρέπει να κατέβεις στο επίπεδο τους και να γίνεις χειρότερος, μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Οι συγκρούσεις είναι αναγκαίες κάποιες φορές. Καλύτερα να σε φοβούνται.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ απολύτως για την θήκη του cd του χατζηδάκι, απαράδεκτη.


    πάνω στις προσπάθειές τους να κάνουν πρωτοτυπίες κάνουν άχρηστες μαλακίες.

    αλλά η συλλογή εξαιρετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ellinida: ...

    Δυστυχώς! Έχουμε μπλέξει με ανόητους και η Ελληνική δικαιοσύνη είναι . . . αυτή που είναι. Το μόνο σίγουρο ότι δεν το έχουμε αφήσει έτσι.

    ΚαληΗμέρα!

    provato:

    Το ήξερα ότι δεν είμαι ο μόνος!

    ΚαληΗμέρα

    λίνα:

    Καλημέρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή